zamjena instrument table
- mladjo22
- Poruka: 56
- Član foruma od: subota, 24. jul 2010. u 01:42h
zamjena instrument table
pozdrav svima...vozim Fiestu mk2,pa sam htjeo da zamjenim instrument tablu,da ubacim od mk3 posto jedan prijatelj ima viska da mu ne treba...pa me interesuje jel izvodljivo bez nekih prevelikih prepravki (koje moze da se urade bez nekog "strucnjaka" od majstora) ?
- adnan89
- Poruka: 349
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h
Re: zamjena instrument table
sve se moze, samo volja i trud. brusilica, busilica i debeli zivci...
ako uzimas tablu uzmi i sva crijeva za hladnjenje, tu ces se najvise izmucit. ostalo nije nista nemoguce. i nosace pregledas, zavaris komadice lima gdje treba i et.
ako uzimas tablu uzmi i sva crijeva za hladnjenje, tu ces se najvise izmucit. ostalo nije nista nemoguce. i nosace pregledas, zavaris komadice lima gdje treba i et.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Tabla od mk4 znam da dimenzijski staje odlično u fiestu mk2 
E sad naravno postoje prepravke za cevke od ventilacije i repozicioniranja nekih delova ali u suštini sve može kad se potrudiš...
Da bude bez ikakve prepravke i samo zašrafiš... ne može.

E sad naravno postoje prepravke za cevke od ventilacije i repozicioniranja nekih delova ali u suštini sve može kad se potrudiš...
Da bude bez ikakve prepravke i samo zašrafiš... ne može.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- mladjo22
- Poruka: 56
- Član foruma od: subota, 24. jul 2010. u 01:42h
hvala na pomoci...mislim da ima i sva instalacija i za ventilaciju.
uzecu pa cu da pokusam...sve cu lepo da dokumentujem pa ako lepo ispadne da postavimo ovde,mozda nekome i zatreba
uzecu pa cu da pokusam...sve cu lepo da dokumentujem pa ako lepo ispadne da postavimo ovde,mozda nekome i zatreba

-
- Poruka: 3
- Član foruma od: utorak, 21. sep. 2010. u 20:54h
Pozz za sve da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje, imam forda eskorta IV i hteo bi da zamenim sijalice u istrument tabli..sve oko nje olabavim skinem i tako to ali i dalje ne mogu d aje izvucem, tacnije ona sata ali ne dovoljno da od pozadi otkacim kilometar sajlu...ima li neko resenje ili moram daskidam celu tu plastiku, posto je iz jedna i tamo gde je suvozac
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
sledeci put otvori drugu temu
inace ne moras da skidas sve,samo raskaci km sajlu,glavni dzek i izvucu je,pa menjaj sijalice,vidi samo da jos nesto nije dobudzeno sto se zica tice,pa zato nemozes da je skines,budi pazljiv
inace ne moras da skidas sve,samo raskaci km sajlu,glavni dzek i izvucu je,pa menjaj sijalice,vidi samo da jos nesto nije dobudzeno sto se zica tice,pa zato nemozes da je skines,budi pazljiv
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971