Zdravo, kupio sam ovaj auto i u njemu nisam dobio fabrički FORD radio, nego imam Aftermarket Pioneer Model:DEH-1320MP, inače ja sam zadovoljan sa tim uredjajem pogotovo zato što ima AUX, ja sam hteo da kupim originalan CD Pleyer (6000RDS) koji je inače verovatno bio tu, ali mi se ne isplati da uložim tolike novce, sam radio košta 40E plus dok se ugradi, instalacije i ostalo.... izaće 60-70E.... Ono što mene zanima je povezivanje komandi volana na sam radio i neka plastična (BLENDA) da mi to lepo drži pošto auto pravi vibracije (imam neku bezveznu plastiku koja je samo nabijena da stoji tu).... Što se tiče samog radija nabavio sam PDF Manual i trebalo bi da radio podržava komande, što se tiče adptera to ne vredi.... zato što su instalacije već čačkane i budžene tako da mi bukvalno preostaje samo da podesim to za komande na volanu, inače oni to nazivaju HARDWIRE i postoji dzek na uredjaju koji služi isključivo za to ako sam ja dobro razumeo..... Evo slika i dokumentacije pa ako neko može da mi kaže da li postoji neko rešenje. Hvala.