Katadiopter
- Makaa
- Poruka: 82
- Član foruma od: subota, 10. avg. 2013. u 23:29h
Katadiopter
Katadiopter mi je izblijedio i podgiao se , zna li neko resenje?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Katadiopter
Za Fiestu mk2, katadiopter u zadnjem braniku? Ili nešto treće?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Makaa
Bas taj za fiestu mk2 u branik.
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Poslao bih ti ali ne znam jel mi ostao jos neki u steku, plus dok stigne do dole, ima da te izadje 3x skuplje nego da potrazis na nekom otpadu....
Inace je plastika koja ga drzi krta i obicno pukne prilikom skidanja, tako da savetujem neku dobru dvostranu traku i da ga zalepis, lagan je, nece spasti ako je traka dobra.
Uradi sam resenje bi bilo da nadjes plastiku svetla od nekog kamiona/autobusa, gde su veliki katadiopteri, i iseces ga testericom po meri koja ti treba. Mozes i sam katadiopter sa prikolice kamiona ili tako nesto.
Ili jos bolje, idi do biciklisticke radnje i trazi neki ravan katadiopter, secni ga, stavi, i gotovo. Jeftino, a ne bi trebalo ni da je tesko za naci, svaka opremljenija biciklisticka radnja bi trebalo to da ima.
Inace je plastika koja ga drzi krta i obicno pukne prilikom skidanja, tako da savetujem neku dobru dvostranu traku i da ga zalepis, lagan je, nece spasti ako je traka dobra.
Uradi sam resenje bi bilo da nadjes plastiku svetla od nekog kamiona/autobusa, gde su veliki katadiopteri, i iseces ga testericom po meri koja ti treba. Mozes i sam katadiopter sa prikolice kamiona ili tako nesto.
Ili jos bolje, idi do biciklisticke radnje i trazi neki ravan katadiopter, secni ga, stavi, i gotovo. Jeftino, a ne bi trebalo ni da je tesko za naci, svaka opremljenija biciklisticka radnja bi trebalo to da ima.
Fiesta!!
- Makaa
Hvala puno, poci cu ujutro u bicikllisticku prodavnicu pa javljam sto sam napravio..