Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Prerada kocionog sistema TC2

Uradili ste nešto sami?
Podelite sa nama ili pogledajte kako su drugi.
Odgovori
taunus76
VR
Poruka: 634
Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h

Prerada kocionog sistema TC2

Poruka od taunus76 » subota, 5. maj 2012. u 09:05h

Evo ovde molim g. Markedjanija i Van-a a i sve ostale da razjasnimo oko ugradnje NOVOG glavnog kocionog cilindra i serva na TC2. Da ne bude teoretisanja koje se nece ostvariti - vozim tako sto pedalu koristim ko noznu pumpu - drukam dok ne uhvati a samo u zadnjim mesec dana sam sa Taunusom presao 2000 kom od toga dobar deo po prilicno velikim nagibima... Zato mi je to prioritet (uz hladjenje ... mrgreen )

Prvo gde ima NOVOG kocionog cilindra za TC2? Nalazio sam neke kod Matelija (neki italijanski proizvodjac) u Batajnici - moguce sa nekog Fiata koji se mogu zasrafiti ali imaju kratak hod - ne stize klip do kraja a papucica je na patosu, od Sierre - moze se zasrafiti ali cantra sa uljem stoji koso... Poslednja solucija mi je Motomobil ali bih radije isao na verziju servo i glavni kocioni od Sierre...

E sad od koje da trazim - dajte godiste i model, a najozbiljnije sam zainteresovan i za ugradnju ABS-a ako je moguce - 2.8 ipak jeste malo prejak motor za Taunus ovakav kakav je pa nije lose to kocenje poboljsati sto vise...

Ivca - taj servo i glavni od Sekule - da li je glavni kocioni dobar i koliko para?
Poslednja izmena: taunus76, na dan subota, 5. maj 2012. u 19:26h. Ukupno izmenjeno 1 put.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21494
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Prerada kocionog sistema TC2

Poruka od Markedjani » subota, 5. maj 2012. u 16:19h

Gazela komerc čika Miodraže... nov LPR glavni kočioni za tc2 3900 din... imaju na stanju. (već sam napomenuo u splitovanoj temi al ajd i ovde da ne bude nisam napisao)
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

taunus76
VR
Poruka: 634
Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h

Re: Prerada kocionog sistema TC2

Poruka od taunus76 » subota, 5. maj 2012. u 19:26h

ZAHVALJUJEM ZOVEM U PONEDELJAK PA JAVLJAM - ovo je od odusevljenja posto sam danas sredio par stvari na autu pa znam i koliko brzo idem i nije mi bas svejedno bez dobrih kocnica... thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Uradi sam“