Mislim da za nas Focus nema nista detaljnije.

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ja sam ga nasao, lepo se vidi. Probacemo, vazno je da imadax92 piše:Ja i dalje stojim iza toga da se pali samo prekidacem za grejanje zadnjeg stakla, jer osetim kad pocinje da duva toplo. Ovo sto je na slici iznad nije taj grejac.
pogledajte pod haubom, iza EGR ventila, zasrafljeno na pozarni zid, cevka kao na slici sto je totti postavio, sa 3 grejaca.
na nekima ce se teze videti od hladnjaka za izduvne gasove koji ulaze u EGR.
Lose stojisdax92 piše:Ja i dalje stojim iza toga da se pali samo prekidacem za grejanje zadnjeg stakla, jer osetim kad pocinje da duva toplo. Ovo sto je na slici iznad nije taj grejac.
pogledajte pod haubom, iza EGR ventila, zasrafljeno na pozarni zid, cevka kao na slici sto je totti postavio, sa 3 grejaca.
Pa, i nije bas tako, pola mondea mk3 nema toBokiRS piše:Taj grejac ima dosta focusa i skoro svaki mondeo.
izgleda onda da je nastao nesporazum jer se ne vidi ceo crtez. Nije nista budzeno kod mene, izgleda grejac isto kao sto je totti postavio sliku.mbole piše:Lose stojisdax92 piše:Ja i dalje stojim iza toga da se pali samo prekidacem za grejanje zadnjeg stakla, jer osetim kad pocinje da duva toplo. Ovo sto je na slici iznad nije taj grejac.
Ovo na crtezu je upravo ovo sa slike sto je toti stavio (samo sto se ne vidi ceo crtez). I upravo takav ide u Mk1.
E sad, ako je kod tebe neko nesto budzuckao... to je vec druga prica.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()