Ne, ovo je potencijalno još jedan problem sa još jednim imobilajzerom.
Zamisli najobičniji taster koji napaja automat anlasera, tj zadužen je samo za verglanje, pa na to dodaj imobilajzer - i to je to.
Gde je otključavanje volana, napajanje kompjutera, pumpe goriva i svega ostalog...?
Start engine dugme
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Start engine dugme
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 53
- Član foruma od: četvrtak, 18. dec. 2014. u 17:32h
Ja sam mislio nesto kao:
Kljuc stojji stalno u bravi (posto imam jedan koji je polomljen i mogao bi biti non stop u bravi), okrenut na kontakt. Imam ON/OFF prekidac kojim dajem kontakt i dugme kojim startujem motor.
Kada gasim motor samo kliknem OFF na prekidacu za kontakt. Kljuc i dalje ostane u bravi (volan otkljucan) ali je kontakt prekinut na prekidac.
Kljuc stojji stalno u bravi (posto imam jedan koji je polomljen i mogao bi biti non stop u bravi), okrenut na kontakt. Imam ON/OFF prekidac kojim dajem kontakt i dugme kojim startujem motor.
Kada gasim motor samo kliknem OFF na prekidacu za kontakt. Kljuc i dalje ostane u bravi (volan otkljucan) ali je kontakt prekinut na prekidac.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
To može da napravi bilo koji auto električar... Na radost sve lokalne manguparije koja bi da se provoza za džabe tudjim autom 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Rfid chip imobilajzeta je u plasticnom delu kljuca. Daklem me moze samo polomljeni mehanicki deo
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Djak pesak