Lepljenje natpisa za Focus?
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Lepljenje natpisa za Focus?
Konačno sam nabavio slovo "F" od natpisa koje mi je odletelo puškiranjem u perionici, pa me zanima sa čime mogu da ga zalepim a da ne oštetim farbu?
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Lepljenje natpisa za Focus?
Dvostrana traka...maybe...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dvostrana traka, ali neka jača/kvalitetnija, za spoljašnju upotrebu (one varijante za lake kuhinjske radove ne rade posao).
Alternativno, neki "silikon", moment fix ili nešto u tom stilu. Ovime ćeš verovatno da dobiješ da se slovo bolje uklopi sa drugim slovima, dvostruko samolepljiva traka ima neku debljinu pa može da ti se desi da samo to slovo štrči.
Alternativno, neki "silikon", moment fix ili nešto u tom stilu. Ovime ćeš verovatno da dobiješ da se slovo bolje uklopi sa drugim slovima, dvostruko samolepljiva traka ima neku debljinu pa može da ti se desi da samo to slovo štrči.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- popovicvl
- Poruka: 5650
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
3M dvostruko lepjiva traka. To ti je fabricki.
- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Samo sto tih 3M traka ima prilican broj i to dobro razlicitih i po nameni i po tome koliko mogu da izdrze.
A usput, jel zna neko gde mogu da se nadju?
A usput, jel zna neko gde mogu da se nadju?
Djak pesak 

- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- Dzigi Bau
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 20. okt. 2013. u 18:14h
Ja sam nalazio u Kraljevu u jednoj prodavnici u centru, nisam siguran kako se zove, ali prodaju srafovsku robu u sustini. Skoro svaka 3M traka ce u startu lepo da zalepi, ali one losije se brzo odlepe, tako da savetujem da se dobro raspitas pre nego sto upotrebis neku da ti ne bi odletelo opet to slovo.
Ne znam kakav je onaj lepak za soferke, sa njime svasta lepe, spojlere i sve ostalo, ali ne znam da li ce ostetiti farbu...
Ne znam kakav je onaj lepak za soferke, sa njime svasta lepe, spojlere i sve ostalo, ali ne znam da li ce ostetiti farbu...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Dve kapi silikona, bilo kog, crnog ili prozirnog, ne mora da bude ni neutralni.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове