..Aco druze,ne da si ih ugradio,nego si mu hebo dandalu!!!Aca06 piše: Batarihteru sam ugradio podizace pocetkom Avgusta rade isto kao I kod mene. Ovo je link za njegove podizace
Oce da glave i kederi na dnu stakla. Doduse ne znam kako izgledaju na sieri, al kod mene na mondeu prsli su tako da se izmedju onog dela koji se vidi spolja i unutrasnje strane, pri zadnjem delu vrata nabija prljavstina, i bukvalno stegne staklo.Aca06 piše:...
Od ovoga nema vise sta da bude uzrok.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Postoje sredstva kojih nema u Srbiji.pavke_88 piše:Da li moze nekako da se omeksa taj keder posto sam primetio da je tvrdji, ako je do njega?
Daj meni taj sa digitalnim satom ja tebi ovaj sa bordom.911s [SK] piše:Sve i da osposobiš pokazivač potrošnje on ne radi na plinu.
Uvek se može izvaditi board za potrošnju i staviti digitalni sat, bilo sa Mk1 bilo sa Mk2. Imam na tavanu takav sat iz poslednjih Mk2.
Ma ja njemu hocu da dam sa bordom a on meni sa digitalnim satom jer ja nemam komp za bord.batarihter piše:Eto,vec znas gde ce da ti odu ta 2 sa bordom iz dvojke,jer tako Aco druze![]()
![]()