Posuda za tečnost brisača
- Kennym
- Poruka: 835
- Član foruma od: sreda, 4. sep. 2013. u 14:01h
Posuda za tečnost brisača
Kupio sam auto pre 2 meseca i kada sam sipao vodu za brisace posle jedno 3-4 l počela je da curi ispod levog točka i tada sam ukapirao da mi je pukla posuda. Popto mislim da to nije veliki posao uradio bih sam ali ne znam gde da nabavim posudu. Da li neko zna gde to ima i kako se menja??? 

- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Posuda za tečnost brisača
Skines tocak a zatim i plastiku koja ide oko njega. Posuda se nalazi iza krila, kad dodjes do nje naci ces nacin da je skines, mozda moze da se popravi a ako ne potrazi na otpadu.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Kao sto rece kolega, skini pa vidi u kakvom je stanju, mozda moze i da se zakrpi. A sto se tice otpada Simo i Gile u Mojsinju, ili pitaj ovde sa foruma clana "magnat", pa da ti posalje... 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ne mora da bude u pitanju posuda. Mozda se otkacilo ili puklo crevce sa pumpe.
Djak pesak 

- Kennym
- Poruka: 835
- Član foruma od: sreda, 4. sep. 2013. u 14:01h
Danas sam skinuo celo levo krilo da bih razmontirao posudu i srećom nije nigde pukla nego se izvukla guma koja dihtuje spoj izmedju posude i onog dela gde se sipa voda jer je on u obliku strelice i ulazi u posudu za vodu (al sam objasnio svača mi čast
) I kad napunim posudu do kraja ono izlazi na tom spoju i kaplje dole ali posle sat ipo posla sve je sanirano
Ali sam se namučio dok sam skinuo krilo i ima mali milon šrafova različite dužine a sve su za gedoru 10
Jedna briga manje