Pre svega da vam se zahvalim što se došli u ovako velikom broju. Posebno se zahvaljujemo Ekipi iz Ford klub BiH koji su i ovaj put učinili naš skup internacionalnim. Takođe pohvala i za majstor Gagija koji nam je pokazao da je veliki majstor za obrtanje jagnjeta. Slika nešto i nemam jednostavno nisam imao vremena... Taj nedostatak će popraviti naši oficijalni fotografi. Takođe ne zamerite ako nesto nije bilo ok, trudili smo se da bude za svakog po nešto.
Porukaod mbole » ponedeljak, 28. jun 2021. u 00:18h
Strasno mi je zao sto nisam mogao da dodjem, al... sinoc sam sleteo, focko na kraju nije mogao da se uveze (euro 2 po nasem, euro 3 po nemackom...), al ... bice jos skupova, i ako bude sve ko sto treba, bice nesto interesantno za mesec dva...
Odličan skup posle godišnje pauze, veliko hvala ekipi iz Ford Klub Bosna i Hercegovina što su nam uvećali skup i na jako lepom druženju i razmeni informacija
Standardno, naša ekipa iz Valjeva na visokom nivou što se tiče organizacije
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
Ne mogu da iskažem koliko mi je nedostajalo druženje ovog tipa, te sresti poznata i nova lica. Organizacija je kao i uvek bila na nivou i ovim putem bi im se zahvalio na gostoprimstvu, kao i svima koji su došli na skup, a posebno članovima Ford kluba BiH koji su došli u tolikom broju.
Sve u svemu odlično druženje.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Evo nakon što su se slegli utisci, mogu reći samo riječi hvale u ime nas koji smo učestvovali ispred Ford Kluba Bosne i Hercegovine.
Atmosfera i gostoprimstvo su bili na vrhunskom nivou! Vrlo mi je drago da sam upoznao neke ljude koje sam znao samo ovako preko interneta, a i da sam vidio one koje sam već upoznao. Iskreno se nadam da ćemo jedni druge što češće posjećivati na okupljanjima u budućnosti.
Da ne kvarimo običaj.... sada već tradicionalna fotografija sa okupljanja u Valjevu:
Noć je doba u kojem i tri tačke imaju smisla...
-----------------------------------------------------------------------------
Ford Focus MK1 1.8 TDDi
Ford Focus MK1 FL 1.8 TDCi
Ford Focus MK2 FL 1.6 TDCi
Ford Mondeo MK4 FL 1.6 TDCi