Moram da vam ispricam jedan dogadjaj koji mi je ispricao drug koji je dosta stariji od mene. Decko je 1975.god. Elem, prica krece tamo 90tih godina kada je isao u srednju skolu. NJegov drug iz odeljenja je upravo uzeo vozacku dozvolu i kao svako musko, odmah uzeo auto od oca (pozajmio

). Auto je bio Ford Taunus tc2. Dosao ispred skole, pozvao ovog mog druga, i krenuli na neku pravinku da ga istestiraju

Cim izasli na put bez krivina, ovaj decko ga stisne do max. E tu je sad imala i jedna caka. Brzinomer mu nije radio. I, prica mi drug, krenu da ubrzavaju samo tako, sve dok ne pocne zadnji kraj da poskakuje. Toliko je poceo da skace da vise nije mogao da se kontrolise i uhvati ih bankina. Levo, desno i udare u betonsku banderu sa strane gde su vrata. Tako su jako grunuli, da se bandera prepolovila a oni se odbili i okrenuli na bok i tako klizali do trafo stanice. Zaustavili se na pola metra od trafo stanice, bandera i zice pale tu negde blizu a iz rezervoara curi gorivo. Oboje probili glavom soferku ali na srecu nista posebno im se nije desilo. Bila i policija i doktori. Na kraju im rekli da su imali srece sto su se vozili u robusnom i jakom autu jer da je bio neki drugi, slabiji, sigurno ne bi preziveli. Mozda je on malo i preterao ali uglavnom je sve tacno. Sta da kazem, kao na filmu...
...sine moj, sto puta ti kazem: nece nista na silu, uzmi veci cekic...