EXTREME CARWASH
Moderator: ace1
-
- Poruka: 200
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 21:24h
EXTREME CARWASH
Evo mali predlog za odrzavanje nasih ljubimaca.Rec je o auto perionici Extreme carwash u ulici Cara dusana 35.Odlican servis sa jos boljom uslugom.Vredi proveriti!
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: EXTREME CARWASH
Ja procitao extreme crashes
Beogradjanima je na raspolaganju. Mada sam ja vise za varijantu da sam operem auto jer drugi ne paze toliko na tvoj auto koliko ti pazis... Jbg

Beogradjanima je na raspolaganju. Mada sam ja vise za varijantu da sam operem auto jer drugi ne paze toliko na tvoj auto koliko ti pazis... Jbg
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Imam ja jedno pitanje. Jel zna neko za neki dobar a pristupacan servis koji pere i zasticuje auto odozdo (voskira)? Bg i okolina, auto je Mondeo, mislio sam pred zimu ako to nije previse skupo da odradim. Znam da je pocinkovan lim i sve to, ali ne moze da skodi 

Fiesta!!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa da, zastita od vode/soli i ostalih gluposti. Evo kubura16v je to radio prosle godine: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =50#p26664
Fiesta!!
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Imaš Winter spa program u perionicama na Eko pumpama, mislim da je nešto manje od 600 dinara ta usluga, ili još manje ako nije u pitanju Total- ili Full spa(jedan od ta dva košta tih 500 i kusur), ne mogu tačno da se setim svih usluga koje pružaju, ali ne one perionice sa žetonima već one mašinske sa sa onim valjcima i tako to, gde uteraš kola , izađeš, dečko stisne taster i magija počne...
Ja bio letos u NS - pošto kod nas u ZR kaplje vosak iz raspršivača pa ostanu fleke - ali sam tražio neki jeftiniji program pranja. Kolko god se trudio sam, nikad nisam uspeo tako dobro da ga operem...

Ja bio letos u NS - pošto kod nas u ZR kaplje vosak iz raspršivača pa ostanu fleke - ali sam tražio neki jeftiniji program pranja. Kolko god se trudio sam, nikad nisam uspeo tako dobro da ga operem...

Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...