Vozačka dozvola
Moderator: ace1
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Vozačka dozvola
Da li je neko skoro imao potrebu da produži vozačku dozvolu? moja izdata pre 10 godina,pa je vreme da menjam. Da li je potreban lekarski pregled ponovo?
Osim sto ovo moram da uradim ,istice mi registracija,pa cu da atestiram plin,nego me interesuje da li ako sada atestiram venturi, to cu uskoro morati da uradim kada stavim i sekvent? dakle 6 kila troskova?
Osim sto ovo moram da uradim ,istice mi registracija,pa cu da atestiram plin,nego me interesuje da li ako sada atestiram venturi, to cu uskoro morati da uradim kada stavim i sekvent? dakle 6 kila troskova?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Vozačka dozvola
Moraš na lekarski, s tim što mi ćoravi dobijamo na 5 ili 3 godine, zavisi kako ko ima sreće.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
ja na 10 dobijao, mala mi je dioptrija jako. Nosim ih da ne izgledma previse glupo .Jel se vidimo u cetvrtak da potvrdim garazu?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Potvrdi garažu.
Ja sam dobio na 5, a imam srednje jaku dioptriju, a ovde na forumu imamo jednog kolegu sa smešno malom dioptrijom koji ni ne nosi naočare a dobio je na tri godine.
Ja sam dobio na 5, a imam srednje jaku dioptriju, a ovde na forumu imamo jednog kolegu sa smešno malom dioptrijom koji ni ne nosi naočare a dobio je na tri godine.

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
izgleda da u ovoj bangavoj zemoji i za lekarski pregled ti treba veza. garaza potvrđena sa moje strane.
Da li neko zna koja je cena tehickog pregleda?
1800 dinara sam ja danas bio,a sada gledam flajer gde je nedaleko odatle 900 dinara. Il je flajer star ili je 1800 mnogo
Da li neko zna koja je cena tehickog pregleda?
1800 dinara sam ja danas bio,a sada gledam flajer gde je nedaleko odatle 900 dinara. Il je flajer star ili je 1800 mnogo
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
e ovako ja nosim cvike isto je otpr porsecna dioptrija 0.75 i 1.2
i dobio sam na 5god
a drug mi nosi sociva i lik koji tamo radi nije ni skontao da ima tek kada mu je on rekao da nosi sociva dao mu je kontrolu na 10 god
ja stvarno ne znam sta ce mo mi na tu kontroli kada ja na svakih 6 meseci moram da idem kod svog doktora za cvike
tako da je to po mom misljenu nepotrebno
e za tehnicki ja sam ga letos platio 1100dinara mada se ovde u temerinu krece od 900din do 2500din

a drug mi nosi sociva i lik koji tamo radi nije ni skontao da ima tek kada mu je on rekao da nosi sociva dao mu je kontrolu na 10 god

ja stvarno ne znam sta ce mo mi na tu kontroli kada ja na svakih 6 meseci moram da idem kod svog doktora za cvike

e za tehnicki ja sam ga letos platio 1100dinara mada se ovde u temerinu krece od 900din do 2500din
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ja sam malko corav pa sam dobio dozvolu na 3 godine pa sam posle toga potegao neke veze i dobio na 10 

1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4