pukla soferka- osiggurranje
Moderator: ace1
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pukla soferka- osiggurranje
Osigurrrao sam staklice, i naravno soferka mi je pukla,
, ali pukla je sa unutrasnje strane kada mi je teret, zbog kocenja izleteo sa zadnjeg sedista pravo na soferku (drvena greda udarila sa unutrusnje strane u soferku i napravila haos, ogromnu naprslinu), zna li neko kako to tolerise ossigguranje i sta ja njima da kazem, kako je tako puklo, kako ja to da naplatim od osiguranja, ima li neko iskustva sa osiguranjima , ja neznam da slazem, koju pricu da smislim....

- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Re: pukla soferka- osiggurranje
Pa ti uzmi ciglu i rokni je sa spoljasnje strane i kazi kako ti je neki majmun spucao soferku. 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8420
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Napravi još jednu rupu ciglom, a onda reci da ti je na jednu uletio golub, a ova od grede da je pokušao da izađe. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ma niko te tamo nista ni ne pita.. Popunis neki formular,tu lazes sta hoces i to ti je to...
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Nisi je namerno slupao mozes da napises i sta se dogodilo stvarno oni moraju da priznaju osiguranje
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- darko darko
Milio sam da kazem da je pala saksija kad je bila ona vetrina sa zgrade....
Pa nisam znao, pokriva li osiuranje stetu koja je nastala udarcem prtljaga....
Pa nisam znao, pokriva li osiuranje stetu koja je nastala udarcem prtljaga....
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
neznam ali nije njihovo da razmatraju od cega je pukla vec da li je pukla
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- darko darko
Kako sam informisan, moram da napisem kako i izlazi se na mali uvidjaj, dali je stvarno puklada ti ne bi dali pare dzabe), nista idem pa sta mi bog da, nemogu da me uhapse zbog toga....
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
e i mene zanima koja je procedura
ja sam osigurao soferku i posle nepunih nedelju dana
na auto putu mi kamen udari u cose soferke pri nekih 130-140
i bi mala prskotina od 10 cm,sad je pukla dijagonalno preko cele soferke,a vidi se trag od kamena
nikako da stignem
i koja je inace procedura sad,gde sta kako?
aj napisi zbog nas ostalih da znamo sa nekom procedurom,itd
ja sam osigurao soferku i posle nepunih nedelju dana
na auto putu mi kamen udari u cose soferke pri nekih 130-140
i bi mala prskotina od 10 cm,sad je pukla dijagonalno preko cele soferke,a vidi se trag od kamena
nikako da stignem
i koja je inace procedura sad,gde sta kako?
aj napisi zbog nas ostalih da znamo sa nekom procedurom,itd
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- darko darko
e bio sam malo u guzvi pa kasni odgovor
Ovako, uniqua ja mislim da je osiguranje, odes tamo popunis formular i oni slikaju auto, ja sam slikao kamion i upisao broj sa kog je pao kamen, rekli su mi da nema potrebe. Samo napises da si vozio i da ti udario kamen sacekas papir 15 min, odes u glas sevis, ja sam bio u visnjuckoj, das taj papir, oni ti zamene bez ikakve naknade i onda progledas kroz soferku kao covek. NIsta nije komplikovano i tresko.
DA napomenem meni je pukla soferka cela, kao da je dvena greda udasrila u soferku i napravila krug sirine pola metra.
Sveka cast osiguranju i glas servisu na brzini.
Ovako, uniqua ja mislim da je osiguranje, odes tamo popunis formular i oni slikaju auto, ja sam slikao kamion i upisao broj sa kog je pao kamen, rekli su mi da nema potrebe. Samo napises da si vozio i da ti udario kamen sacekas papir 15 min, odes u glas sevis, ja sam bio u visnjuckoj, das taj papir, oni ti zamene bez ikakve naknade i onda progledas kroz soferku kao covek. NIsta nije komplikovano i tresko.
DA napomenem meni je pukla soferka cela, kao da je dvena greda udasrila u soferku i napravila krug sirine pola metra.
Sveka cast osiguranju i glas servisu na brzini.