A ja ga obozavam Mada je ovaj stil dosta relativan sto se ukusa tice, i meni se pojedini modeli nikako ne svidjaju, dok su drugi super. Neki prosto nabiju previse detalja na rat style pa izgleda bzvz, neki opet ubace premalo... Dosta je individualno da li ce ti se svideti ili ne, bar po mom misljenju.
Slazem se sa tobom Dule,i za detalje i za tu "dopadljivost',da tako kazem. Fordovi konkretno su slabije zastupljeni u ovome,najvise ima VW,Audi,BMW,poneka Mecka i ovih ostalih manje vise..
Onaj fazon sa ''rđavom'' haubom mi je extra, ja bi ga uradio na više mjesta tako da izgleda kao neka raspala, rđava kršina, a unutra neka zvjer od 500 ks.
Totally addicted to Ford! The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista i sakloni
Pa gde me nadje rodjace ,exelente
steta samo sto nemoze kod nas da se voze po putu ,valjda je dozvoljeno do 15 posto ,znaci hauba samo ili jedan element.
Nego je najaca fora sa folijom,kao taksisti ,samo umesto imitacije carbona,nemogu da nateram plastiku da zardja
`Rust is not a crime`
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Izgleda da nije samo kod nas tako,ima ih dosta samo sa haubom i ponekom linijom zardjalom.. Meni se mnogo svidja ovo,ali ne volim preterivanje,onaj BMW 5 mi je vrh. A onal Slon zeleni mi je jeziv,da se uplasis :-|
EDIT: Vidi tockice na prikolici,na prvoj slici sa BMW-om