GALAXY...kompresor,soferka,LCD,patosnice.....
Moderator: ace1
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: četvrtak, 13. okt. 2016. u 22:44h
GALAXY...kompresor,soferka,LCD,patosnice.....
Pozdrav svima,kupio sam Galaxy u CH,presao sveze tehnicki tamo pa mozete samo zamisliti u kakvom je stanju dovoljno je reci da je moj majstor,takodje vlasnik Galaxyja balavio dva dana oko njega i odusevljavao se svakim srafom,dihtungom,izolacijom.....elem,jedno pitanje,propala mu je remenica na kompresoru klime,a ja to malo zapostavio i sad je propala i osovina.koje resenje predlazete?zatim,u Austriji udari mi kamicak u soferku i raspoluti je,verzija Ghia sa grejacima i senzorom kise.....zatim,nervira me displej bord kompa,kad se zagreje auto,izgubi se kompletna "slika" i za kraj,da li ima u srbiji originalnih patosnica za njega,samo da ne budu one gumene kao za pogrebno vozilo...? puno pozdrava i hvala svima unapred na odgovorima
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: GALAXY...kompresor,soferka,LCD,patosnice.....
Zamena kompresora (treba potražiti na otpadima), zamena šoferke (servisi za auto-stakla, naruči se ako nemaju na stanju), za displej možda može neki elektroničar da pogleda gde se gubi kontakt - ili da se zameni tabla ako je to preskupa varijanta, a za originalne patosnice moooooožda ali samo možda pitati u Grand Motorsu. Mnogo toga od navedenog zavisi koji je motor i koje godište dotično vozilo. Nemam neke pobliže informacije, zato i odgovaram ovako uopšteno.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: četvrtak, 13. okt. 2016. u 22:44h
Re: GALAXY...kompresor,soferka,LCD,patosnice.....
Motor je 1,9 TDI sve crveno,godiste je 2002 model za 2003,Ghia oprema za CH trziste
Poslednja izmena: FM III, na dan subota, 15. okt. 2016. u 13:11h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiriaš prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju
Razlog: Nema potrebe da citiriaš prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju