http://www.srbijadanas.com/clanak/kako- ... 26-08-2014
Moderator: ace1
Do izrazaja dolazi po povratku sa letovanja,tj pri ulasku u Srbiju iz pravca Makedonije. :)Razlika je ocigledna.darko darko piše:kadamalo bolje sagledamo stvari nasi putevi uopste nisu toliko losi...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Iosis piše:
Eno put između Laćarka i Sr. Mitrovice, do juna sam tuda uvjek išao autobusom i pošto sjedim nazad i ne vidim što to toliko udara i drnda. U junu sam tuda prošao svojim autom, bem ti sve, pa to su rupčage kao da su mine tuda bile, najgore oštre rupe, bilo žao auta. A to već tako traje godinama.
Jeste to regionalni put, ali opet je sramota i nema nikakvog opravdanja da takav put bude u tako očajnom stanju.
A para su uzeli kao da ce da rade pistu. I zakrpe su im da se useres. Da vidite u Macvi koliki su bunari bili, sunce ti zarko!macaneli piše:Iosis piše:
Eno put između Laćarka i Sr. Mitrovice, do juna sam tuda uvjek išao autobusom i pošto sjedim nazad i ne vidim što to toliko udara i drnda. U junu sam tuda prošao svojim autom, bem ti sve, pa to su rupčage kao da su mine tuda bile, najgore oštre rupe, bilo žao auta. A to već tako traje godinama.
Jeste to regionalni put, ali opet je sramota i nema nikakvog opravdanja da takav put bude u tako očajnom stanju.
to je zato sto su stari put koji bio od kocki samo presvukli bez stavljanja ivicnjaka,pa se put razvuko
Sad samo udaraju zakrpe pa ispade da se vozis po planini