daljinac za auto i garazu
Moderator: ace1
- magirus
- Poruka: 79
- Član foruma od: sreda, 13. jun 2012. u 15:36h
daljinac za auto i garazu
Da li je moguce da budu na istom daljincu auto alarm sa centralnim i vrata od garaze...i ako je moguce kako da kodiram?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: daljinac za auto i garazu
Mislim da to u mnogome zavisi od samog proizvođača alarma, možda ne bi bilo loše da njima pošalješ upit na tu temu. Tehnički postoji mogućnost, ali je pitanje da li je proizvođač predvideo takvu opciju, pretpostavljam uz neki dodatni modul koji bi bio u garaži i primao određeni signal sa daljinca.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Mozda ako bi imao dva ista modula, jedan u kolima a drugi napolju za kapiju i onda npr. umesto otvaranja gepeka ti bi povezao neki relej koji bi dalje pokrenuo sta vec sve treba.. Ne znam da li to tako moze, ali to je samo moja ideja.
- magirus
- Poruka: 79
- Član foruma od: sreda, 13. jun 2012. u 15:36h
Ma nesta sam istrazivao i sve se svodi na moze ali niko nema konkretno resenje...frekvencija oba daljinca je ista tako da mislim da nije neki problem samo ga treba otkriti!Zanimljivo je da majstori "STRUCNI" za to nisu o tome razmisljali!trazim dalje pa sta bude...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Verovatno jer je malo ko na ovim prostorima zainteresovan za daljinac na garaži... iz kojih god već razloga. Ja ih lično znam možda dvojicu.
Koji je alarm u pitanju? Tj. ko ga je napravio?
Koji je alarm u pitanju? Tj. ko ga je napravio?
pozdrav, Bojan