Zeleo bih da narucim sledecu stvar: http://www.dhgate.com/digital-music-cha ... f74d3.html Kinezi obicno traze vise komada ,ali moze jedan da se uzme kao sample. Onda se cena penje na skoro 100 dolara,ali je problem sto nece da salju u Srbiju. Hteo sam u neku okolnu zemlju kao sto je Slovenija ili Cro ili Bosna pa da preuzmem tamo od nekoga prijatelja ,ali izgleda da nijedna od kvazi drzava nije podrzana (zakljucno sa Srbijom).
jel ima neko neki lagodan nacin da se ovo obavi i da konacno dobijem proizvod ili cu morati da moljakam nekoga okolo?
hvala
Online Kupovina iz Kine
Moderator: ace1
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: Online Kupovina iz Kine
Sandukan to moze da ti resi, ali ide na tvoju odgovornost kupovina. Ako ispale jbg, izvisio si.

-
- Ljubitelj životinja
OK. videcu. Malopre sam nasao online coveka preko alpine sajta iz naseg predstavnistva i reko mi je sutra da se javim da vidim jel imaju resenje za USB modul za model koji meni treba.pa da vidim sta ce da ponude.
-
- Ljubitelj životinja
Kazu mi da je modl preskup. Da bolje i ne gledma jer je barem 250 eur kod nas ako ne i vise. Alternativa je ovo sto sam naveo,ali moze se desi da nasi ukradu kad stigne.
Savetovali su me da mi prodaju kabl koji sa obicnog cinca ide na alpine AI NET koji moj player ima i da jednostavno nakacim bilo koji mp3 player. Ovo je verujem ok,ali onda pesme moram da biram na samom playeru. Ima li ko iskustvo sa ovakvim ili slicnim setupm povezivanja mp3 playera na pojacalu tj cd player ?
Savetovali su me da mi prodaju kabl koji sa obicnog cinca ide na alpine AI NET koji moj player ima i da jednostavno nakacim bilo koji mp3 player. Ovo je verujem ok,ali onda pesme moram da biram na samom playeru. Ima li ko iskustvo sa ovakvim ili slicnim setupm povezivanja mp3 playera na pojacalu tj cd player ?