Moderator: ace1
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Kako-kome.911s [SK] piše:ali poprilično mehanički i dizajnerski zaostaliji.
Poenta priče je da Mercedes taj i dan danas izgleda "sveže" a Lincoln baš i ne.Talladega_500 piše:Kako-kome.911s [SK] piše:ali poprilično mehanički i dizajnerski zaostaliji.![]()
Onaj Continental je 10-ak godina stariji od Mercedesa sa slika i meni se licno dosta vise dizajnerski dopada, jer izgleda bas onako za svrhu za koju je napravljen, jer je Lincoln uvek gurao stil Rolls Royce siromasnih ljudi. Dok onaj Mercedes izgleda kao da si od penzionerskog auta hteo da napravis sportski auto, kao da neka baba od 50+ godina hoce da se ponovo oseca mlada i onda uradi gomilu plasticnih operacija. Znaci moze ona izgledati nesto mladje, ali je i dalje baba ...
Istina, ali Lincoln je cesce obnavljao svoje modele tako da se uvek kocentrisao na narednih 4-5 godina i tako i dizajnirao aute. Dok je Mercedes sa slike opstao u proizvodnji cak 12 godina, pa je i bilo za ocekivati da ce gledati dizajn na duzi period.Markedjani piše:Poenta priče je da Mercedes taj i dan danas izgleda "sveže" a Lincoln baš i ne.
cuj slabo, pa samo ja sam ih pazario dvadesetakTalladega_500 piše: to je bio jedan od kljucnih razloga zasto se prva Sierra slabo prodavala.
sad si postao skakac?totti piše:Ja sam se OPASNO napalio na B klasu
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Da ne bude nesporazuma, kao drugu generaciju nisam mislio na ovu najnoviju, već na ovu:totti piše:@losos
Prva generacija A klase da, druga nema veze sa njom, velika je razlika.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni