Pa vidis da na kraju dodjosmo do istog

Sta da ti kazem... iskustvo...
Ma zavitlavam se malo, sta ste bre toliko ozbiljni oko glupave stvari kao sto je zamena guma?
Kupio si ti auto, nije on tebe.
Opustite se malo... nije ti auto ni dete, ni devojka, ni mama, ni najbolji drugar... gomila metala i plastike.
Za svako ostecenje, stroku... koju napravi bilo koji majstor, on je i odgovoran. U parama of skroz.
Sta bi radio da neko prodje pored tvog auta i odvali ti far ili ulubi blatobran necim sto nosi u ruci?
Trazio mu pare za stetu, naravno. Uradio on to namerno ili ne, on je odgovoran za svoje postupke, neces ti da placas njegovu nepaznju.
Kakva je razlika izmedju njega i vulkanizera, mehanicara... bilo kog majstora?
Jel si zasro zato sto nisi pazio? Plati. Pa ces drugi put paziti, a iskreno... briga me i ako neces
Nekada sam gume menjao sam, kad nisam imao druga posla, kad je lepo vreme, ili kad odem kod drugara u garazu (poenta je u druzenju, ne u ustedi), nekad kod vulkanizera, obicno prvog koga nadjem u okolini...
Nikad nisam imao nekih problema.
Kad sam radio sam, mala hidraulicna dizalica (ne zaba, vec "flasa" koju sam i inace stalno nosio u gepeku), pod oprugu, viljusku, kuglu... sta je vec zgodno na kom tocku i autu... , navika jos od mladosti da cim skinem tocak, gurnem ga pod auto... (sa trulih pragova fica gde se kacila dizalica, i naravno rucna koja nikada ne radi...) ... ako ima neka klocna, super... kasnije sam nabavio i jedan onaj gumeni podmetac za pod tocak... al sve je to u sustini bilo u autu za slucaj nuzde, ako negde na putu zvekne guma ili slicno.
Vreme... njega bar ima u neogranicenim kolicinama.
Sutra jos nijednom nije pobeglo
PS
A pivo... Volem