Ljubomoran sam na tvoj drift skillstefan148 piše:mrki, sto si ljubomoran?
ne, stvarno... prednja vuca, ok... ali nikako nije najjaca...

Moderator: ace1
Ljubomoran sam na tvoj drift skillstefan148 piše:mrki, sto si ljubomoran?
ne, stvarno... prednja vuca, ok... ali nikako nije najjaca...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Dok ti tamo navlachish ruchnu mi samo malo pipnemo gas i levo-desnoDivljacina piše:ja jos nemogu da verujem....svi pljujete prednju vucu xDa ona je najjaca za sneg.....zaletis se na pravcu leva rucna desna rucna letis bukvalno.....moz da ga vratis kad oces
dok sa zadnjom moras baaaas da pazis ako se zajebes jednom xD cvvrrrrrrrc nema te.....ako neko izlazi na bezaniju.....onda sigurno zna sta je mesto za zimske carolije.....
e a kog ti mustanga imas O.O???Talladega_500 piše: Mustanga sam detaljno sredio iznutra i izvana i parkiran je u garazi za zimu, gde ce da ostane do kraja Marta ili pocetka Aprila.
Imam dva, jedan je 2000 V6 koji sam kupio nov i sad vozi moj mladji brat, a drugi je 2008 GT koji sam kupio sebi proslo leto kao nagradu za zavrsen fakultet nakon sto sam poceo raditi.Divljacina piše:e a kog ti mustanga imas O.O???
Van piše: ...за све те буђаве фордове
brate na pravcu mi se nije desilo....cimam ga levo desno i kad primetim da je otisao bas mnogo onda nabodem gas i izcupa ga...a prvi put sam poceo da se zezam na snegu sa kombijem VW T4 1.9Dstefan148 piše:jesi siguran da ne mozes da izgubis kontrolu...
Ovo ne razumem kako su uspeli tu da se zaglave? Jedino da ih je iznenadio sneg pa svi sa letnjim gumama? Po ovakvom snegu se penjem i na čestobrodicu. Ta kolicina snega kod nas lezi danima pa se ljudi voze i u fici a ovaj u terencu bi trebao da leti i da je pola metara snega?Talladega_500 piše:A ovo je bila posebna prica, negde u Februaru kad sam se vracao sa auto show.
Cadillac stao na uzbrdici i ne mrda, a onaj suvozac iz BMW izasao da gura kola da bi izasao uz uzbrdicu.
Ja sam pet godina zimi vozio Mustanga sa 4 letnje gume, i to po zimama Idaha i Wisconsina gde nije neuobicajeno da padne pola metra snega za noc.van piše:FWD moze zimi da prodje i sa 2 zimske gume , a rwd mora da ima sve 4 da bi mogao da se vozi .
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni