Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Zvuk auspuha

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

cvilijams
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
Kontakt:

Re: Zvuk auspuha

Poruka od cvilijams » četvrtak, 5. maj 2011. u 01:11h

popovicvl piše:cvilijams, ovo je javna diskusija. Niko nije rekao da neko nije ili jeste stavio neki auspuh na neki auto, i da je to funkcionisalo.

Ovde se resava sledeci problem:

"Meni licno treba auspuh koji ce da se cuje tek u visokim obrtajima,znaci posle 3000obrtaja na primer. Auto vozim svaki dan i mislim da bih ga zapalio da mi se dernja non stop,ali bi bilo lepo da kada hocu da ga poteram da ima lep zvuk"

Sa kombinacijom 55 mm i protocnim loncima auto bi lupao ko FAP na trkama.

Jos nesto. Ako ces da me prozivas ovde po forumu da nemam pojma o cemu pricam onda tebi decko nije mesto ovde. Ovde smo svi dobrovoljno.
Ja nisam rekao da stavi 55 nego sam rekao da stavi malo veci fi nego sto jeste ako radi vec ceo auspuh,a rekao sam za 55 da je bilo na pomenutom Puntu.Takodje sam rekao da stavi samo zadnji protocni a da srednji ne dira kako bi dobio lep zvuk pri jacem gasu a da se ne dernja pri normalnoj voznji.Ono sto sam uputio tebi licno je odgovor na postavljanje dimenzija auspuha fabrickog Punta(kao da ja to vec ne znam).A to da meni nije mesto ovde nije na tebi da pricas jer nisi kompetentan tako nesto da izjavis,a ja te nisam prozivao.Izvinjavam se svima ostalima na ovoj manjoj raspravi.

POZZZ
CarSoundSystem

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » četvrtak, 5. maj 2011. u 09:37h

Средњи лонац је и онако проточан .
Фи 55 је цевка за моторе преко 150 кс .

cvilijams
Kontakt:

Poruka od cvilijams » četvrtak, 5. maj 2011. u 18:34h

dobro ljudi.Moj drugar je stavio na punta od 80 ks fi 55 i nije mu smetalo niti se cuo mnogo jako a kamoli mucno a da li je za 150 ili za 1000ks bas me briga.Auto je lepo isao i to je to.I opet ponavljam ja Dusanu nisam rekao da stavi fi 55,ko hoce moze i sam da pogleda i ne zanima me dalja diskusija na temu sta sam ja rekao. Ako znate bolje recite Dusanu pa da covek to sto pre zavrsi i da uziva u voznji. thumbsuph

POZZZ
CarSoundSystem

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 7. maj 2011. u 22:35h

Uglavnom,krenuo da vadim pare za lonac,kad ga dobi dzabe. Jeste polovan,ali je Nes Sport i nista mu ne fali. Montiran danas,zvuk cuo samo u mestu i svidja mi se,videcemo kako se ponasa u voznji.

cvilijams
Kontakt:

Poruka od cvilijams » nedelja, 8. maj 2011. u 21:14h

Super.A kako si ga dobio za dzabe?

POZZZ
CarSoundSystem

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 9. maj 2011. u 00:07h

Drugar bio sa mnom tada i setio se da mu je ostao lonac kada je menjao svoj i dao mi ga. Inace bio je na Astri GSI 2.0. U voznji je..sta znam,moram jos malo da ga provozam da bih preneo utiske.

cvilijams
Kontakt:

Poruka od cvilijams » ponedeljak, 9. maj 2011. u 00:08h

Ne bi trebalo da bude neprijatan zvuk,u svakom slucaju.

POZZZ
CarSoundSystem

Odgovori

Povratak na „Svaštara“