Ja nisam rekao da stavi 55 nego sam rekao da stavi malo veci fi nego sto jeste ako radi vec ceo auspuh,a rekao sam za 55 da je bilo na pomenutom Puntu.Takodje sam rekao da stavi samo zadnji protocni a da srednji ne dira kako bi dobio lep zvuk pri jacem gasu a da se ne dernja pri normalnoj voznji.Ono sto sam uputio tebi licno je odgovor na postavljanje dimenzija auspuha fabrickog Punta(kao da ja to vec ne znam).A to da meni nije mesto ovde nije na tebi da pricas jer nisi kompetentan tako nesto da izjavis,a ja te nisam prozivao.Izvinjavam se svima ostalima na ovoj manjoj raspravi.popovicvl piše:cvilijams, ovo je javna diskusija. Niko nije rekao da neko nije ili jeste stavio neki auspuh na neki auto, i da je to funkcionisalo.
Ovde se resava sledeci problem:
"Meni licno treba auspuh koji ce da se cuje tek u visokim obrtajima,znaci posle 3000obrtaja na primer. Auto vozim svaki dan i mislim da bih ga zapalio da mi se dernja non stop,ali bi bilo lepo da kada hocu da ga poteram da ima lep zvuk"
Sa kombinacijom 55 mm i protocnim loncima auto bi lupao ko FAP na trkama.
Jos nesto. Ako ces da me prozivas ovde po forumu da nemam pojma o cemu pricam onda tebi decko nije mesto ovde. Ovde smo svi dobrovoljno.
POZZZ