Najruzniji - Najlepsi Automobili
Moderator: ace1
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Re: Najruzniji - Najlepsi Automobili
Khm, khm, onaj c6 je sve samo ne ruzan...
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ok kako kome normalno, meni su citroeni u globalu ruzni, nemora da nzaci drugima, ali unutra enterijer je odvratan, bar meni.... stari su bili dobri, imali su svoj imidz, nikog nisu kopirali, sad, jbg globalna sranja...Deckonja piše:Khm, khm, onaj c6 je sve samo ne ruzan...
Poslednja izmena: darko darko, na dan utorak, 28. dec. 2010. u 20:37h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
pa meni nije nesto (c6) ali to je stvar ukusa.....po meni sa novim mondeom ne moze da se poredi......
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
A po mom misljenju c6 ne moze nisacim da se poredi, jednostavno - ili obozavas c6 i hoces da ga imas, ili ga mrzis. Meni je onako, zanimljiv, ne vise 
Reliant robin mk2 cu odbiti da kazem da je ruzan samo jer ima farove i migavce od fieste mk2
(mislim na ovaj drecavo plavi trotockas)
Vidim da neki spominju da je X6 ruzan. Pa meni nije toliko sto mi je ruzan (a jeste mi ruzan pomalo) nego apsolutno prezirem takav nacin razmisljanja i BMWa koji ga prodaje i kupaca koji ga kupuju.

Reliant robin mk2 cu odbiti da kazem da je ruzan samo jer ima farove i migavce od fieste mk2

Vidim da neki spominju da je X6 ruzan. Pa meni nije toliko sto mi je ruzan (a jeste mi ruzan pomalo) nego apsolutno prezirem takav nacin razmisljanja i BMWa koji ga prodaje i kupaca koji ga kupuju.
Fiesta!!
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nemoj Dule na tu stranu,docice Djomla i ode tema u k...
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Dok se Djomla ne vrati...

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Dusan64 piše:Nemoj Dule na tu stranu,docice Djomla i ode tema u k...

svaki auto ima svog kupca samo strucnjaci ciljaju kome ce je prodati.....
kod nas svi porede sa wv i za masu njih je to izvanredan auto.....ali to je misljenje drugih po meni mnogo automobila nije lepa ali sto kazete oni se vole ili ne......ko ce dati za mini morisa 20k e po meni precenjeno ali ljudi to vole ili ne....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
20k evra samo za Mondeo... Mada... radije 15k za Fokus mk2 a za ostalo da se napijemo k'o ćuskije... 

Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- darko darko
x 6 je kanta, x 6 je kanta, tuturutu tuDusan64 piše:Nemoj Dule na tu stranu,docice Djomla i ode tema u k...

e a djolma je u pravu

da nekazete da nevolim wv

PO MENI JEDAN OD NAJLEPSIH AUTA SVIH VREMENA, SAD BIH GA POSEDOVAO...

- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Jedino sto X6 i nije terenski auto nego glupo dizajniran sportski auto , koji treba da lici na terenca .darko darko piše: stabilnijeg dzipa nema, ja sam poceo da kukam kako su me vozili i to na zadnjem sedistu, ikako sam palio vatru da plase onog ko sedi napred...
[/img]
Lada niva je izmislia terensku voznju za X6 .
X6 nije vuk u jagnjecoj kozi , nego vuk u kozi nilskog konja .
Svaka cast inzinjerima na ispunjenom zadatku , auto je remek delo , ali je koncep tupav da tupaviji ne moze biti .
- darko darko
bas tako,totalno putnicki auto, a i nepregledan, ali je bmw imao muda da napravi nesto nemacko sto nelici na audi (nije bumbarast stil, nije za bumbare) , da bude nesto novo, sto je presudilo toliko kupaca da je lep pored tolike cene, i samo zato je prodavan, nije ravnodusan, (dzipovi "karavani nisu vise u modi" ml takodje nespada u karavan dzipove, fx, kuga, ......, to su oni koji su trazeni, ne krajsleov dzeep (karavanzda, tojotin, pajerov, volvov, svi oni se sada tesko prodaju, a prakticniji su i bolji, iako je exstra terenac) (nekome je lep citroen, meni nije, stari da ali novi ne ) auto nije za 5 osoba nego 4 koji i nemaju bas mesta nesto posebno, to bi ja rekao gradski jurisnik, bas kao i ovaj infiniti orginalan, ali je po meni ifiniti mnogo lepsi, i mislim, (ja sam vozio pre jedno 5 godina infiniti fx), mozda gresim, ali tada je za mene bio najbolji automatski menjac sto sam probao, pa to je samo klizilo, po nekoj uzbrdici je samo izrejdao brzine, mnogo veci je utisak ostavio infiniti sa voznjom i udobnoscu nego x 6 posle toliko godina .....
sto se tice nive, patrol nisan stari siroki, on je po za mene extra off road dzip, takodje izdrzljiv, bas me je iznenadio prijatno, za pajera je tata, ali sa pravim gumama, ladu nivu cupaju prakticne gume i blokada, pravili su ga da bude praktican ....

sto se tice nive, patrol nisan stari siroki, on je po za mene extra off road dzip, takodje izdrzljiv, bas me je iznenadio prijatno, za pajera je tata, ali sa pravim gumama, ladu nivu cupaju prakticne gume i blokada, pravili su ga da bude praktican ....

Poslednja izmena: darko darko, na dan četvrtak, 30. dec. 2010. u 19:42h. Ukupno izmenjeno 3 puta.
- darko darko
lep

ruzan

tragican
, amo neznam koji je motor i koliko meze da razvije, kineska limuzina, ovde nemoze normalan ni da sedne normalno, osim ako nije kinez

vid budale

ruzan

tragican

Poslednja izmena: darko darko, na dan četvrtak, 30. dec. 2010. u 19:08h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Ne znam zasto je svima ruzan ovaj skorpio, meni bas deluje originalno i simpaticno cak... http://images2.polovniautomobili.com/us ... 08x231.jpg
Najruzniji fiat multipla pa ford ka...to od poznatijih... Sigurno ima ruznijih
Najruzniji fiat multipla pa ford ka...to od poznatijih... Sigurno ima ruznijih

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- darko darko
onaj stari je lep meni, ovaj je meni kao homer simson
exstra je auto, extra, da u nastavili da ga prave ja bi ga kupio, ali ruznoca mu je ubila daqlju proizvodnju, mondeo je ipak prednja vuca.....

exstra je auto, extra, da u nastavili da ga prave ja bi ga kupio, ali ruznoca mu je ubila daqlju proizvodnju, mondeo je ipak prednja vuca.....
- Stefan148
-
- Poruka: 2446
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
Mislio sam da je ovo tema o lepoti ili ruznoci automobila, a ne o kvalitetu, prakticnosti, dostupnosti delova, odrzavanju, brzini, i tako dalje. Ali idemo dalje, evo nekoliko ekstremno ruznih automobila, koji su uradjeni na isti nacin i totalno su odvratni, sto se mene tice, ne znam na sta su mislili kada su ovo odlucili da puste u prodaju.
Peugeot 206 Sedan

Opel Corsa Sedan

Peugeot 307 Sedan

Ima ih jos koji su na ovu foru, ali evo, neka ovo bude za sada. A kao lepog, odnosno prelepog, cu navesti Audi A5. Uopste nije bitno u kom je formatu - A5, S5, RS5 - auto je fenomenalan.

Peugeot 206 Sedan

Opel Corsa Sedan

Peugeot 307 Sedan

Ima ih jos koji su na ovu foru, ali evo, neka ovo bude za sada. A kao lepog, odnosno prelepog, cu navesti Audi A5. Uopste nije bitno u kom je formatu - A5, S5, RS5 - auto je fenomenalan.

- darko darko
ovo je meni bio prelep auto kad je izasao

- Dusan64
Najlepsi auto i dan danas.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
A meni se ne svidja, u skoro svakom pogledu 
@stefan148
Jeste A5 lep u skoro svakoj varijanti. Kad nije neka sportska varijanta bas mi deluje onako elegantno i otmeno (sa malim tockovima
). A RS5 je prosto brutalan, a opet lep.
Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom, ali svaki od ova tri mi je lep (srednji najvise, prvi najmanje):

@stefan148
Jeste A5 lep u skoro svakoj varijanti. Kad nije neka sportska varijanta bas mi deluje onako elegantno i otmeno (sa malim tockovima

Verovatno se vecina nece sloziti sa mnom, ali svaki od ova tri mi je lep (srednji najvise, prvi najmanje):

Fiesta!!
- Stefan148
-
- Poruka: 2446
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- Estariol
Meni je od tih Audija Quattro najlepši prvi model sa četri odvojena prednja fara i rasporedom snage 50-50, ...

A ovo su jedina dva (je)BMW-a (
) ikada koji mi se sviđaju:
Serija 6 iz '88

I serija 7 iz 95 - mnoooogo šmekerski auto, ali ne zato što je BMW ni što je skup ili velik, nego što tako izgleda. Da su seriju 3 napravili da tako izgleda(izgled, ne veličina) te godine, ilali bi bolju prodaju garant.

A ovo su jedina dva (je)BMW-a (

Serija 6 iz '88

I serija 7 iz 95 - mnoooogo šmekerski auto, ali ne zato što je BMW ni što je skup ili velik, nego što tako izgleda. Da su seriju 3 napravili da tako izgleda(izgled, ne veličina) te godine, ilali bi bolju prodaju garant.

- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
UR je fenomenalan .
S5 ima prelape linije , podseca pomalo na amere sa početka 70tih . Previ primer da je lepota u obliku i proporciji a ne u detaljima .
Honda CIVIC jeste skldno dizajnirana ali medi se ne sviđa taj koncept mini van , gde je hauba tak kratka i pod istim nagipom kako i soferka , a soferka je 2 metra dugacka , pa imas 1 m komanden table ispred sebe .
A klasa je toliko smesan auto
S5 ima prelape linije , podseca pomalo na amere sa početka 70tih . Previ primer da je lepota u obliku i proporciji a ne u detaljima .
Honda CIVIC jeste skldno dizajnirana ali medi se ne sviđa taj koncept mini van , gde je hauba tak kratka i pod istim nagipom kako i soferka , a soferka je 2 metra dugacka , pa imas 1 m komanden table ispred sebe .
A klasa je toliko smesan auto
Poslednja izmena: van, na dan petak, 31. dec. 2010. u 15:06h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Estariol
Šta su UR i S5? 

- Dusan64
Taj auto uzivo mi je takva pojava,da mi dodje isto kao da Pagani Zonda prolazi.. Barem je tako bilo kad se pojavio..dule0911 piše:A meni se ne svidja, u skoro svakom pogledu
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21532
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Audi URquattroEstariol piše:Šta su UR i S5?

Audi S5

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- darko darko
s5, je oznaka kao amg kod mercedesa, ovaj m kod bmw, s je sport paket za audi, znaci spostska verzija a5 je oznaka s5, pritom audi obicno ima laznjake, zove se oprema (ne motor i vesnje u stilu sportske limuzine nego felne spojler i znak (ima znak nema perfomanse orginalnog s 5 recimo amo lici), znaci ako neko voli da ga vide u audiju od 100 000 evra za 50 moze, s oprema kosta mnogo manje, stavljaju cak i na dizele sada znak s- opremu, prave s limuzine sluze za reklamu obicno, tesko ko vozi, obicno ko sedne u m3 nema potrebe da se zeza sa sumnjivim audijem)....Estariol piše:Šta su UR i S5?
nikad me nije privlacio audi, nekako je za bumbare, bar ovi novi, lepsi mi je mercedes pa bmw, a audi uopste ne bih smesti medju njih, jer tci kao kuce da se takmici sa njima, nikad nece napraviti sl, s klasu i m3, nikad, (a i x6

ajde malo off ja mislio ovo prijatelj milana, ala lice jbt da sam pomislio da je zika iza, vidi se da su nam rusi braca