Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ovo ti je brate RS, vidjao sam ga al mi je pobegao nisam stigao ni da ga poslikam ljudski, ovo ćeš morati da me vodiš da vidim. Inače jedini RS za koji ja znam. 1.7 V4 i oprema.
Ovo je jako retko i jako malo ih ima dobrih, ima smisla kupiti ga za neku OK cifru. Ovih ima više u NS-u nego u BG-u. Inače je ovaj jako dobar, gledao sam ga zimus.Iosis piše: Ako me dobro sjecanje sluzi nekom sam obecao slike Taunusa. Pa evo ga Taunus 17M:
Nazalost izgleda da nije u voznom stanju jer tu stoji vec 2 godine od kako sam dosao u NS. Limarija mu izgleda dobro, ima na par mjesta korozije ali nista pretjerano.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Da citiram sam sebe, odgovor na pitanje je tu:Shomy_ksh piše:evo i ja da vam pokazem sta sam malopre uslikao...ne znam koj je ovo model...vi ce da znate 100%![]()
Na ovoj slici se jos detaljnije vidi kako je unakazio auto, ja sam ga tad samo u prolazu video...strasno :Sdule0911 piše:Danas sam u Krusevcu video jednog Consula coupe (Granada mk1) crne boje, sa unakazenim (citaj "nabudzenim") prednjim delom, stavio je neka svetla kao ikarbus autobusi ovi novi sto imaju. Pobego mi je pa nisam mogao da ga slikam. Na svu srecu pa je pozadi i dalje originalan izgled (koji se meni mnogo svidja).