Sreo sam jednom ovog kod Bogoslovije,strasan zvuk ima...

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ako je prava Marakana u pitanju 100 iljada ljudiDaniel piše:a na stadionu 20.000 ljudi.. znaci dao si bulju da ti svako plati 10€
vucki piše:Nisi u pravu....samo ti nije ponudjena cifra koja bi ti zagolicala mastu,recimo da ti je ponudio nerealnu sumu od tipa 200.000eur,jel bi se jos uvek drzao sentimentalnosti ili bi ga prodao i resio vecinu zivotnih prohtevaTaunus 17m piše:Pa i nije bas , zasto bi bilo ?
Recimo ja svoj Taunus ne bi prodao , nema tih para . Pre jedno 5 godina , covek me video na benzinskoj , zaustavlja se , parkira pored mene , vidim nemacke tablice , izlazi iz auta i kaze polu srpski , jao odlican ti je auto , ja sam imao takav , to mi je bio prvi auto . Ja reko super care , ono , moz' da pogledas da se potsetis kako to izgleda. Lik kaze , oces prodati , ja reko ne ... Ponudio on tu neku cifru od 4500 eur , sto sam kulturno odbio rekavsi mu da taj auto nema cenu .
Naravno cale mi je to saznao pre jedno 2-3 meseca i hteo me ubiti , ali avaj , sad sta je tu je
U svakom slucaju , neke stvari se ne prodaju , sad da li si sentimentalno vezan za tu odredjenu stvar ili nesto drugo totalno je nebitno.?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ijaaaaaaoooo, pa imam za tebe opruge bas plave boje, da ti idu uz boju kola!Billy piše:
jednostavno brutalan
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()