Osiguranje i naplata štete
Moderator: ace1
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4938
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Re: Osiguranje i naplata štete
ti bas nemas srece ovih dana...au covece... 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Malo branik,i rub. Ne nerviram se uopšte, iskreno.
- lasto
- Poruka: 336
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h
ma, šta da se nerviraš, bitno je da se ti nisi povredio, i da nisi nekog drugog povredio, a auto i ne služi da se glanca i da bude lep, nego koristan, a lepo je kada je i jedno i drugo, ali obično ne potraje.
Ako hoće neko da ima zauvek lep auto, onda mora ga drži u garaži i da ga ne vozi
.
Ako hoće neko da ima zauvek lep auto, onda mora ga drži u garaži i da ga ne vozi

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Potpisujem.lasto piše:Ako hoće neko da ima zauvek lep auto, onda mora ga drži u garaži i da ga ne vozi.

Samo mi nisu jasni ti ljudi koji tako očešu auto na parkingu i odu, ni br. telefona bar da ostavi. Možda i ne primjete da su očešali drugi auto, ali nije mi jasno kako nemaju osjećaja, jedino može da bude neki veći i teži auto na kojem se takvo češanje i ne osjeti.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Primete oni da su nekog zakacili ali cim to skontaju onda pun gas da pobegne sto pre jer to nisu ljudi to je STOKA!
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- lasto
- Poruka: 336
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h
ima svega, nije uvek tako sve jednostavno.
Na primer, ideš na posao, dete moraš u vrtić da odvezeš pre toga, malo si u problemu sa vremenom, dete skače i plače (ne ide mu se u vrtić) po zadnjem sedištu, a već prethodno od rane zore, ne sluša ništa taj dan, žena te nezgodno gleda isto tako od ranog jutra, jer si juče malo "zakasnio" sa posla, tebi u glavi neki huk, i paf u auto na parkingu, žao ti, ali nemaš vreme da istražuješ šta kako, čiji je auto i td, ideš dalje, da ne bi napravio još veću katastrofu od tog dana.
Ili bolestan si (ti ili neko iz tvoje porodice) i dijagnostikovan ti je teži oblik bolesti, nisi spavao celu noć jer jer imaš zakazano kod drugog doktora, za drugo mišljenje, misli ti baš i nisu sređene, ali ulaziš u auto i paf.
Ovo su samo primeri, nisu opravdanja, ali ima toliko nezgodnih dana, da jedno češanje na parkingu može i da se ne primeti.
Na primer, ideš na posao, dete moraš u vrtić da odvezeš pre toga, malo si u problemu sa vremenom, dete skače i plače (ne ide mu se u vrtić) po zadnjem sedištu, a već prethodno od rane zore, ne sluša ništa taj dan, žena te nezgodno gleda isto tako od ranog jutra, jer si juče malo "zakasnio" sa posla, tebi u glavi neki huk, i paf u auto na parkingu, žao ti, ali nemaš vreme da istražuješ šta kako, čiji je auto i td, ideš dalje, da ne bi napravio još veću katastrofu od tog dana.
Ili bolestan si (ti ili neko iz tvoje porodice) i dijagnostikovan ti je teži oblik bolesti, nisi spavao celu noć jer jer imaš zakazano kod drugog doktora, za drugo mišljenje, misli ti baš i nisu sređene, ali ulaziš u auto i paf.
Ovo su samo primeri, nisu opravdanja, ali ima toliko nezgodnih dana, da jedno češanje na parkingu može i da se ne primeti.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ja sam tako jednom sa tudjim autom ocesao branik na Renault Meganu (ovom prethodnom, guzatom). Tipa 2x2mm, bas mala ogrebotina. Nije mi palo na pamet da mu ostavljam broj ili nesto, samo sam proverio ovaj auto koji sam vozio i skapirao da nema tragova.
A zasto? Zasto sto je ovaj sa Meganom moron tezak. Parkirao je auto tako da je blokirao 3 parkirana vozila, koja mogu da prodju samo ako imaju masinu za teleportovanje vozila u gepeku. A vozio sam auto velicine mondea pokusavajuci da ga proguram kroz rupu dovoljno siroku da prodje jugo... Takvim moronima mi je svejedno i da im otpadne branik, a kamoli da se ogrebe. Nit broj da ostavi, nit migavce da upali pa da se bar nadam da ce skoro doci, nego ostavi auto pa se ti sad slikaj ako oces da izadjes.
A bio mi je jedan od tih dana o kojima lasto prica.
sry za off.
A zasto? Zasto sto je ovaj sa Meganom moron tezak. Parkirao je auto tako da je blokirao 3 parkirana vozila, koja mogu da prodju samo ako imaju masinu za teleportovanje vozila u gepeku. A vozio sam auto velicine mondea pokusavajuci da ga proguram kroz rupu dovoljno siroku da prodje jugo... Takvim moronima mi je svejedno i da im otpadne branik, a kamoli da se ogrebe. Nit broj da ostavi, nit migavce da upali pa da se bar nadam da ce skoro doci, nego ostavi auto pa se ti sad slikaj ako oces da izadjes.
A bio mi je jedan od tih dana o kojima lasto prica.
sry za off.
Fiesta!!