Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

zatamnjivanje stakla, komentari i sve sto je vezano za to

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Re: zatamnjivanje stakla, komentari i sve sto je vezano za to

Poruka od Mickey038 » ponedeljak, 18. maj 2009. u 23:13h

Te zavesice ce posluziti samo klincima (ako ih imas) da se poigraju sa njima dok su u kolima.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 19. maj 2009. u 14:12h

Moj se igrao sa njom čim je mogao da dohvati iz svog sedišta, ali je ubrzo shvatio da će ga sunce ojaditi ako je skine, tako da je više ne dira.
Sad me, kad krene sunčano vreme, i sam upozori da stavimo "mace na prozore". Dakle, ti štitnici/mrežice/zavesice funkcionišu sasvim dobro :)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

paun1
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h

Poruka od paun1 » sreda, 10. feb. 2010. u 16:43h

Zatamnjivanje auto-stakala nije zabranjeno nijednim članom novog Zakona o bezbednosti saobraćaja republike Srbije.

Ova oblast regulisana je novom Uredbom, tj. članom 75 Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, čime je dozvoljeno zatamnjivanje stakala iza stuba i do 100%, a ukupno dodatno zatamnjenje stakala u ravni vozača do 25%. Na zatamnjena stakla, za sada, se ne izdaju atesti jer se Uredbom atest ne traži. Dok Uredbom Zakona ne bude drugačije definisano, vozačima atesti neće biti potrebni ni za tehnički pregled niti za druge prilike.
www.tamna stakla.com

nikola2008
Poruka: 2
Član foruma od: petak, 16. dec. 2011. u 03:13h

Re: zatamnjivanje stakla, komentari i sve sto je vezano za t

Poruka od nikola2008 » subota, 17. dec. 2011. u 22:11h

koliko ja znam svako ugradjivanje mora imati atest :.!.: (mada koga od nas to interesuje :D ) a razlog je to sto mora da se proveri da li to moze da stoji na kolima ili ne tj da li ne vrsi nekakvo opterecenje na auto a sad za stakla tu su razne price to sam i ja slusao na SAT emisiji al sam zaboravio procente znam da zadnje staklo ne sme da se zatamni (a sta je sa fabrickim to sme :ozid: ) zadnja bocna mogu :jeeej: i prednja bocna mogu al samo koja imaju leptir staklo(kao na primer yugo stari tip) a koja nemaju ne mogu :mad: i sofeka moze al samo gornji deo otprilike dokle je retrovizor unutra. A SAD KOGA BOLI STA :.!.: ONI MISLE

Odgovori

Povratak na „Svaštara“