Pridji upaljačem njenom braniku ako smešBoris88 piše:ne dirajte mi Micru war![]()
![]()
![]()

Moderator: ace1
Pridji upaljačem njenom braniku ako smešBoris88 piše:ne dirajte mi Micru war![]()
![]()
![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Beeemti, ove jeste ružna, ali kad bi branici bili u boji karoserije i dodale se radkapne, bilo bi podnošljivo...knezevic piše:u poslednje vreme sto vidjam po temerinu najruzniji mi je Fiat Multipla evo linka![]()
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/598999
ovo ne bi uzo za dz da mi daju
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ovo nema veze sa vezom . RWD auto kvazi malih dimenzija , jedino moderno je to sto je imao bregastu u glavi , a to je za americke pojmove tada bio svetlosni napredak . Yugo je platforma fiata 127 , koji je ima nezavisno vesanje na svim tockovima , i motor modernije konstrukcije od tog u pintu .Talladega_500 piše:Pinto je bio Model T 1970ih godina, on je svetlosne godine ispred Yuga.
To je bio prvi Americki auto kao direktan napad na Japance i ubio je Japance u njihovoj igri.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni