Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kazna za neplaćen parking iz 2013 ???

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Re: Kazna za neplaćen parking iz 2013 ???

Poruka od 911s [SK] » petak, 19. feb. 2016. u 15:22h

combe83 piše: dosta njih mi je reklo da kada budem hteo da registrujem kola da neću moći dok ne platim kaznu, mada mi drugar koji je saobraćajac kaže da oni nisu povezani sa parking servisom i da to nema veze sa registracijom ako nisi platio tamo neki parking.
Mislim da smo jedno milion puta i mi ovde na forumu već elaborirali tu temu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » subota, 20. feb. 2016. u 00:03h

Dusan64 piše:Jeste postojala. Drugar je imao prebivaliste u Krusevcu a ziveo ovde. Nikada mu nije stigla kazna, a pisali su je nekoliko puta. Koliko se secam, iz nekog razloga nisu slali kazne ako si prijavljen negde dalje.
Ajd jos jednom, u pitanju nije bila kazna, vec doplatna karta. Jako velika razlika u proceduri.

Upravo pricam sa mojom lepsom polovinom, koja hekla u fotelji, i koja je licno slala opomene i utuzenja (i usput je rodjena bas u Kruskovcu).

Utuzenja i opomene za unutrasnjost su slali retko, ali su ih slali. Naravno bila je rec o parama.
Posto je firma obavezna da ti posalje opomenu pre utuzenja, a slanje te opomene nesto kosta, i to kosta vise kad saljes van Bg-a (u Bg su to raznosili klinci koji su bili na civilnom odsluzenju vojnog roka, tj. bilo je dzabe), nisu slate za pojedinacne doplatne karte (to jest onima koji imaju tipa jednu neplacenu koja jos nije zastarela). Pri tom, pismo je prilicno tesko posto mora da sadrzi papir sa svim pisanijima, uplatnicu, detalje o svakoj pojedinacnoj doplatnoj karti... pa ni postarina nije zanemarljiva.

Ne zaboravite da dugo vremena nikom nisu ni slate opomene, pa je brdo toga vec bilo zastarelo kad je krenula kampanja naplate.

Takodje ljudi iz unutrasnjosti relativno retko i navracaju u Bg, jos redje ih uhvate bez karte i pisu im doplatnu, pa kad saberes bilo je jako malo onih koji su imali vise od jedne a da nije zastarela.

I za one koji su iz Bg-a, jako retko su slate opomene onima koji imaju samo jednu. Utuzivani su jos redje.

Tako da kad sve saberes, tasko je naci nekoga ko je iz unutrasnjosti a da je dobio opomenu ili utuzen.
Em ih je jako malo u odnosu na one koji zive u Bg, em se ne isplati da se salje za jednu, a retko ko dobaci do dve nezastarele.
Djak pesak :)

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » nedelja, 21. feb. 2016. u 23:45h

mbole piše:Nikada nikakva granica nije postojala.
Ne znam dal kapiras koju glupost pises.

Ko kad bi rekao da ako zivis u Nisu, firma iz Kraljeva ne moze da te tuzi sto im nisi platio robu.

Ili ako si iz Krusevca, ne mogu da te kazne za prekoracenje brzine u Novom Sadu.
Znaci nije glupost? Ja stvarno ne zelim da vodim racuna o svakom terminu koji stavim u post, ne moras da se hvatas za svaku sitnicu gde mozes da kazes nesto suprotno. ;)

Odgovori

Povratak na „Svaštara“