Automatska klima
Moderator: ace1
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Automatska klima
evo me u indjiji..sad cu da probam kako radi..

-
- Poruka: 56
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 02:03h
Zato je kod mene manuelna i radi dok me ne zabole grudi i onda te k ugasim 

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
nadam se Nešo da si shvatio.fancy je dobro pojasnio.i ja sam imao frku dok nisam ukapirao.desni mali taster uz displej A/C ima diodu i sija kad je klima tj.kompresor u radu.kada ne sija tj. isključen je, onda radi obično provetravanje.
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Kad pritisnem neki taster da pustim ventilaciju klima uvek radi,sve dok DVA puta ne pritisnem dugme A/C,onda radi samo duvanje.
>>>Dakle klima radi i bez pritiskanja tastera A/C i kada ne svetli lampica na tom tasteru.<<<
Jel nije stetno ako nista ne gasim nego sutradan kad upalim auto,ventilacija duva poslednje podesenu temperaturu?
Ipak je Dule bio u pravu,fancy samo delimicno
>>>Dakle klima radi i bez pritiskanja tastera A/C i kada ne svetli lampica na tom tasteru.<<<
Jel nije stetno ako nista ne gasim nego sutradan kad upalim auto,ventilacija duva poslednje podesenu temperaturu?
Ipak je Dule bio u pravu,fancy samo delimicno

Jedino sto ne pise ECO.dule0911 piše:Pritisnes AUTO, on steluje sve sam, pali/gasi klimu kad on misli da treba, ili je ne pali uopste... Kad pritisnes A/C klima stalno radi. Ali kad opet pritisnes to dugme A/C, klima se gasi i na ekranu ispisuje ECO. Onda duva samo i nista vise
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Naravno da sam bio potpuno u pravu.
Dugme A/C pali ili gasi klimu. Kad je upaljena dioda na njemu klima radi, kad ne radi dioda ne radi ni klima. Oćeš jednom ili dva puta ili tri puta da pritisneš nebidno je, bitno je da je dioda na A/C tasteru indikator rada kompresora klime.
Sve drugo može samo da znači da nešto nije u redu.
Uosatalom, kad vidim citirano, sve isto sam ti i ja rekao, bez detaljisanja oko AUTO režima, jer se poprilično samoopisujuće šta radi.
Dugme A/C pali ili gasi klimu. Kad je upaljena dioda na njemu klima radi, kad ne radi dioda ne radi ni klima. Oćeš jednom ili dva puta ili tri puta da pritisneš nebidno je, bitno je da je dioda na A/C tasteru indikator rada kompresora klime.
Sve drugo može samo da znači da nešto nije u redu.
Uosatalom, kad vidim citirano, sve isto sam ti i ja rekao, bez detaljisanja oko AUTO režima, jer se poprilično samoopisujuće šta radi.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X