Moderator: ace1
'81 Ford Taunus 1.6 L
Van piše: ...за све те буђаве фордове
'81 Ford Taunus 1.6 L
Nikad ne bih kupio auto u toj bojistalker92 piše:nemas ti pojma!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Takodje razvijaju 3 puta manje snage i tri puta su sporiji ... Ko kome sta vise odgovara.dule0911 piše:Pola modernih Peugeot-a i Citroena koje mahom koriste u hitnoj pomoci su daleko ekonomicniji jer imaju 3 puta manje motore
Registracija nije problem,svako vozilo hitne pomoci reg kao specialno vozilo,za 2.2hdi oko 10000din,ne zavisi mnogo od kubikaze.Iosis piše:A valja ga i registrovati.
Upravo ovo. Sticajem okolnosti sam upoznat u tu pricu - Americka ambasada je donirala Fordove hitne pomoci nekim zdravstvenim institucijama kod nas (ne secam se sad kojim tacno, pretpostavljam da je tu i Dragisa Misovic). I to se desavalo u Grand Motorsu, slucajno sam se zadesio tamo i bas ovaj lik iz Granda kaze da ce im ta vozila koristiti dok se prvi put ne pokvare, jer niko to kod nas ne zna da popravlja, a oni nemaju ni teoretsku mogucnost da kao zvanicni uvoznik poruce delove za americke Fordove. Tako da mozda ih i ne voze jer zapravo ni ne rade vec911s [SK] piše:Najpre će biti da mu je nešto gecrklo. A ako nemaju nekoga ko se u njega dobro razume i može da poruči delove od preko popraviće ga juče. Sve što radi može i da se pokvari, ma koliko god neuništivo bilo.
ima i u Krusevcu jedan primerak... potrosnja prava sitnicaTalladega_500 piše:Mislim da je Ford dugo vremena ubacivao samo dizele u F-Series hitne pomoci. Ako ovaj ima dizel (ovo je 1986-1991 model), onda je 7.3L V8 u pitanju. Neunistiv motor.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam