Malo jedno malo drugo.
Mesto se zove Volo Auto Museum i imaju tri ogromne zgrade pune klasicnih Americkih auta kao i mnogo automobila iz poznatih filmova. Nalaze se u Volo, Illinois.
Svako moze platiti ulaznicu i da pogleda sve automobile kao u muzeju, a u isto vreme svi ti automobili su na prodaji.
Ja sam bio jednom pre mozda 3-4 godine, tada je bilo bas gomila filmskih auta (Beetle iz Herbie, Delorean iz Back to the Future, Cadillac iz Ghostbuster, gomila Jeepova iz Indiana Jones, Ford Crown Victoria iz Man in Black, Buick Grand National iz Fast & Furious, repliku James Deanovog Porschea, Ford Gran Torino iz Starsky and Hutch, Ford Taurus iz Robocop, Dodge Monaco iz Blues Brothers, Chevrolet Monte Carlo iz Fast and Furious 3 Tokyo Drift, Pontiac GTO iz Triple X, General Lee iz Dukes of Hazards ...).
Evo ovde ima cela galerija slika koje sam uslikao kad sam bio.
http://www.brzabrzina.com/phpbb2/viewto ... f=9&t=3566
Ovog verujem da svi prepoznaju, originalni Eleanor iz Gone in 60 Seconds. Ovaj automobil je licno pripadao ili Nicolas Cageu ili reditelju filma, znam da su samo njih dvojica dobili originalne modele koji su koristeni u filmu.
Evo sta se meni najvise dopalo, ovaj 1964 Mercury Marauder koji je restoriran u tv emisiji na Discovery kanalu "Wrecks to Riches". Uredjen kao inspiracija NASCAR modela koji je Parnelli Jones vozio i on ga je licno i potpisao. Trazena cena je bila $40,000.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.