Procena vozila u Grand Motorsu
Moderator: ace1
- saki fiesta
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 10:35h
Procena vozila u Grand Motorsu
Kolege dali je neko od vas vozio auto na procenu u GM ili je isplativije prodati vozilo u Bubanj Potoku?
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Re: Procena vozila u Grand Motorsu
Imas neke slike tog vozila ? Da i mi znamo sta da ti kazemo , relativan pojam je sta je isplativo , daj vise info pa ti neko nesto mozda i odgovori .
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- saki fiesta
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 10:35h
Bitno mi je samo iskustvo nekog ko je vozio auto na procenu,da bih znao dali se njihova procena poklapa sa trzisnim cenama vozila .
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ja mislim da ce manje da ti cene vozilo nego sto bi mogao da prodas na pijaci...
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Procenjuju manje nego na trzistu a nisam siguran da jos rade zamenu staro za novo
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Neki zakon trgovine kaze ovako , znaci recimo ja radim u Grand M-u , i ti mi se pojavis na vratima da ti procenim vozilo i da li zelim da ga otkupim.
Pregledom vozila ja u glavi imam neku cenu za koju mogu da ga prodam relativno brzo ,ali ne nudim ti tu cenu vec isto to obaram za minimum 200-300 eur , kako bih sebi dao prostora za dalje korigovanje cene prema sledecem kupcu.
Sve te velike kuce nude daleko ispod trzisne cene ,bas iz tog razloga nije im u interesu da daju realne trzisne cene kad za pocetak ne mogu da zarade na tome a i strah sve i jedne kuce je da izgubi para na tome.
Isti princip koristim i ja kod motora , radim zamene staro za novo ali ubijam trzisnu cenu , jednostavno mi se ne isplati kupovati i prodavati po trzisnoj ceni.
Ja taj motor (auto) moram negde da lagerujem , da ga pazim itd itd.
Znaci najbolje ti je prodati u solo reziji i doplatiti ili sta vec za drugo vozilo.
Pregledom vozila ja u glavi imam neku cenu za koju mogu da ga prodam relativno brzo ,ali ne nudim ti tu cenu vec isto to obaram za minimum 200-300 eur , kako bih sebi dao prostora za dalje korigovanje cene prema sledecem kupcu.
Sve te velike kuce nude daleko ispod trzisne cene ,bas iz tog razloga nije im u interesu da daju realne trzisne cene kad za pocetak ne mogu da zarade na tome a i strah sve i jedne kuce je da izgubi para na tome.
Isti princip koristim i ja kod motora , radim zamene staro za novo ali ubijam trzisnu cenu , jednostavno mi se ne isplati kupovati i prodavati po trzisnoj ceni.
Ja taj motor (auto) moram negde da lagerujem , da ga pazim itd itd.
Znaci najbolje ti je prodati u solo reziji i doplatiti ili sta vec za drugo vozilo.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4