Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Bluetooth slusalice

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Bluetooth slusalice

Poruka od dule0911 » petak, 16. apr. 2010. u 23:30h

Evo rekoh da pokrenem i ovakvu temu, verovatno ce neke zanimati, pogotovo od kako je uveden novi zakon pa je pricanje preko mobilnog telefona (tj drzanje istog u ruci u toku voznje) kaznjivo.

Pre par nedelja sam kupio Plantronics Explorer 260, hteo sam da prodjem relativno jeftino a opet kvalitetno... Nisam bas zadovoljan. Ja cujem sve koji me zovu uglavnom, jeste malo tise nego sto bih zeleo ali cujem to je bitno. Dok ljudi mene cuju onako - ko iz bureta i ne bas normalno, ponekad moram bas da povisim glas da bi me neko cuo. Doduse jeste da vozim dizela starog 24 godine i da mi je trenutno busan zadnji lonac :D ali opet nije toliko strasno, cim predjem 70-80 ljudi se zale da me slabo cuju (tj: Molim?, Sta si rekao?!, itd...).

Iznesite svoja iskustva, ja cu samo reci da sam trebao da uzmem Jabru BT2080 (za koju sam cuo da ima ok mikrofon tj da te svi cuju kako valja), ali mi je iz jos uvek nepoznatog razloga bilo bitno sto plantronics u paketu daje i punjac za kola, koji mislim da nikad necu upotrebiti sign0007
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8420
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Bluetooth slusalice

Poruka od Iosis » subota, 17. apr. 2010. u 09:29h

Mora da se čuju zvukovi iz okoline jer je mikrofon daleko od usta i da bi mogao da čuje tebe kako pričaš mikrofon je više osjetljiv, što znači da će upijati i zvukove iz okoline.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » subota, 17. apr. 2010. u 12:12h

sibi piše:Danas svi telefoni imaju takozvane kompresione mikrofone. Drao se ti ili pricao tiho on ga upegla na isto.
Kod tih hands free uredjaja ima jos jedan problem, treba da isece sve pozadinske zvuke i da ostavi samo govor (300HZ-3000HZ) to neces naci u jeftinim uredjajima.

Nokiini kompleti za kola su sekli i zvukove koji se ponovljaju (motor, zvuk guma....) zena nije znala dal sam u kolima ili nisam, dok neki magarac ne stisne sirenu sign0007

Za sad nisam sreo ni jedan bluetooth sem original nokiinog koji radi korektno.
Ili dok nekom u kolima nezazvoni telefon..... sign0007 hahahaha cekicko

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » subota, 17. apr. 2010. u 16:36h

sibi piše:Za sad nisam sreo ni jedan bluetooth sem original nokiinog koji radi korektno.
Moj cale je imao Nokia BH105 i taj je poseo da brljavi posle 10 dana koriscenja.. Sad ima isto Nokiu 212 je oznaka,kaze da nije losa..

Iosis
VIP
Poruka: 8420
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 17. apr. 2010. u 18:26h

Ne može to bez kabla. cekicko
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 17. apr. 2010. u 20:42h

sibi piše:to neces naci u jeftinim uredjajima.
U ovome sam se i zajebao... Jeste da nisam hteo da pucam puno para jer mi je kao i uvek budzet ogranicen, ali izgleda da za 25-26e nema kvalitetne, kad skupim moracu nesto bolje da uzmem.
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Svaštara“