Ovako,
zbog vaših saveta nisam imao mira i otišao sam danas kod čoveka da proverimo definitivno broj motora.
Kad gle čuda, broj motora je tu, možda se poslednja 3 broja ne vide najjasnije, ali su tu. Ponovo sam izgoreo.
Vratio sam se u (namerno pominjem ime) Liku komerc i pitam lika šta je gledao i da ponovo pogleda, jer mi je napravio problem pre svega u glavi, a umalo nisam krenuo da vijam neke papire i ko zna šta zbog ničega. Kaže hajde.
E tada sam skontao ono o čemu ste pisali ovde o nestručnosti lica koja rade tamo. Počeo je da mlati nešto i kad je video da je pogrešio mrtav hladan me pita: "I šta sad hoćeš?" aaaa
Imao je sreće što mi je dete bilo u autu.
Btw, mog matorog je prošle godine terao na dopisivanje brojeva, jer se poslednja dva broja nisu navodno videla, ode čovek kod drugih ljudi i kažu sve je ok, nema potrebe za dopisivanjem.
Dok sam čekao juče red na tehničkom nekom starijem čoveku je rekao da mora na dopisivanje brojeva.
Znači "Lika komerc" u širokom luku da se zaobilazi.
Uspeo sam nekako da uslikam broj, uživo se bolje vidi nego na fotografiji, ali je i ovde očigledno i jasno šta je nesrećnik čitao kao broj motora.