Auto je i u ovakvom stanju veoma lep ali deluje neocuvano(takvog sam ga uzeo), Crn je ima zelena tonirana stakla, ima siber, spojler, alu felne, nizak je.
Ako se odlucim na proces sredjivanja, vecinu stvari bih mogao sam i uz pomoc nekih prijatelja da odradim, jedino oko motora i menjaca i limarije bih nasao strucnu pomoc. Sta bih sve sredjivao ide: Limarija komplet sve i farbanje u istu crnu metalik boju, zelena stakla bih mu ostavio, novi amortizeri, nove opruge(neke nize sportske), disk kocnice i napred i nazad, nove stopke, svetla i migavce, nove felne za letnje gume, ove bih sacuvao uz zimske gume. Interijer je ceo u prilicno dobrom stanju i moze sve da se iskoristi, jedino da se presvuce novim tapacirom. mozda bih mu nasao nove branike ili samo ove da sredim,stavio bih mu i one "suknjice"(sideskirt) ako nadjem ali sve sto sam trazio je za modele sa troje vrata, a moj je sa petoro vrata. Elektriku bih sve ispocetka prevezao, elektronske podizace za stakla bih stavio, centralno zakljucavanje. I neznam sta jos, mozda sam zaboravio nesto da navedem. E sada neznam sta da radim sto se tice motora, misljenja su razlicita svakoga koga pitam kaze drugacije, najbolja ideja mi se cini do sada da ubacim zetec 1.8 od mk6 motor, pasuje dobro cak i menjac se uklapa od mog dizela samo mora nosaci malo da se pomere. E sada sta bih radio sa motorom neznam, to cu videti tek kada odlucim konacno koj motor moze da se upasuje i nadje za mk4.
I na kraju evo jedna slika kako izgleda. Trenutno imam samo ovu jednu.

Najvise sto me nervira i ujedno brine je da cu odustati zbog sitnica koje je veoma tesko ili gotovo nemoguce naci u Nisu. Naprimer, nova soferka, nove lajsne(ovo sto ide na vrata), keder gume za vrata i siber, drugacije stopke, kvakve za vrata... Nista od toga nema da se nadje kod nas, dok delovi recimo, dihtunzi, crevca, amortizeri, opruge, i ostalo oko mehanike moze da se nadje, ali nesto sumnjam u kvalitet bas jer se sve i svasta uvaljuje kod nas.
Hajde recite sta mislite o ideji i jel se isplati imati auto koji ces srediti skroz za sebe ili bolje kupis i ne mislis. I sve koje poznajete da rade sa delovima, otpadi, radnje ili sve sto mi moze biti od koristi u Nisu i okolini, pustite u post, mozda zatreba.