Mali ali neugodni problem !!!
Moderator: ace1
-
- Poruka: 46
- Član foruma od: petak, 7. okt. 2011. u 00:18h
Mali ali neugodni problem !!!
Na mom Mondeu vozačevo sedište ima električnu regulaciju sedenja u svim pravcima. Većina pravaca radi osim podešavanja sedišta po visini koje je moja supruga uspela da zaglavi na najvišem položaju (tako joj odgovara kao i svakoj ženi) i tako da ostane sedište zaglavljeno. Kada se dugme pritsne da se sedište spusti elektro-motori muču (znači rade) ali izgleda je neki mehanički problem. Da li je neko imao takav problem; kako ga je odklonio, kod koga, da li je bilo skupo, da li se može u kućnoj režiji to srediti? Znate, kada se sedne da se vozi automobil mojoj supruzi je ok ali meni volan sedi u krilu i prilično mi je neudobno. Trenutno nemam para a ni volje da kupujem sebi drugi auto
. Hvala...

- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Re: Mali ali neugodni problem !!!
Da sam na tvom mestu ja bi to skinuo i rasklopio, neznam kako baratas sa rasklapanjem i sklapanjem, samo treba pazljivo rasklopiti slikati sve ako je komplikovano da nebi bilo problema pri sklapanju. Moguce da je pukla neka sajlica ili gumica ili nesto trece, neznam kako se vrsi prenos sa elektromotora,a mozda se i nesto samo otkacili i treba da se vrati nazad, mozda 

-
- Poruka: 46
- Član foruma od: petak, 7. okt. 2011. u 00:18h
Dragi Ivane nisam majstor Gile, ali nisam ni sa dve leve ruke. Medjutim u tom sedištu su pored motora još i air begovi oko kojih nešto ne volim puno pa prčkam ali ako jeste neko neka slobodno kaže. Prenos se izgleda vrši kombinacijom poluga i dugačkih navoja.
- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
odšrafiš sedište, nakreneš ga ka volanu tek toliko da možeš rukom da priđeš šipci koja je na plastičnim navojima.
ona ti je sa desne strane sedišta odmah iza prekidača
vrti je sve dok ne namotaš ručno u položaj koji tebi odgovara
ona ti je sa desne strane sedišta odmah iza prekidača
vrti je sve dok ne namotaš ručno u položaj koji tebi odgovara