Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pročitao zanimljivu temu ali -- locked

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
Duke
Poruka: 49
Član foruma od: nedelja, 3. jun 2012. u 14:34h

Pročitao zanimljivu temu ali -- locked

Poruka od Duke » utorak, 12. jun 2012. u 11:47h

Pozdrav ljudi,
malopre sam pročitao zanimljivu temu o dva brata koja su htela da kupe Ford RS. Veoma zanimljiva diskusija koja je prerasla u pravi izvor informacija za novajlije koje žele sportski auto. Problem je što je malo trebalo čitati između redova, tipa "na RS-a se ne stavljaju prosečni amortizeri" već Monroe. Mislim da mnogi ne shvataju zašto je to važno. Lično nikad ne bih smeo da vozim sportsku mašinu a da nije sve tip top. Ionako sam prosečan vozač, još mi treba da sportski auto sa prosečnim gumama, amortizerima itd. Veoma opasne stvari su to.
Elem, poenta posta nije Ford RS već lock koji je usledio kada je dotični pomenuo Ford servis koji nije ovlašćeni servis za Fordove. Pre nekoliko godina jedan mehaničar (koji nikad nije bio na glasu) postane ovlašćeni serviser za citroena (nemojte me držati za reč). U svakom slučaju, kod njega sve skupo a radi dosta lošije od drugih, neovlašćenih. Moje pitanje je sledeće (pošto ću da kupim Forda): da li je danas za Forda bolje ići isključivo kod ovlašćenog servisera pa među njima tražiti najboljeg ili to nije toliko važno ukoliko je mehaničar dobar? Do sada sam isključivo vozio automobile koji su bili laki za održavanje (tipa običan dizel, jednostavan bezinac.... ono bez kompjutera itd).
Ovo pitanje nikad ne bih postavio da, kao što rekoh, nije stavljen lock na temu što me je navelo da razmišljam da li ovo oko ovlašćenog servisera ima neku pozadinu koju ja ne znam.
Pozdrav

Duke

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4457
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h

Re: Pročitao zanimljivu temu ali -- locked

Poruka od BokiRS » utorak, 12. jun 2012. u 11:50h

Nemas nikakve beneficije ako odrzavas auto u ovlacenom servisu.
Za Forda je RSD Ford u Pinosavi najbolji servis.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 12:06h

Prelistaj forum u vezi odrzavanja u ovlascenom servisu i komntare istih servisera, pored toga brate jos i skupi- papreni.

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 12. jun 2012. u 12:10h

Oko najboljeg servisa za Ford na široj teritoriji Beograda su mišljenja podeljena.
Neki bi npr. rekli da je to Vukašinović Motors u Surčinu... a i primaju automobile godišta pre 2001 :)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Duke
Poruka: 49
Član foruma od: nedelja, 3. jun 2012. u 14:34h

Poruka od Duke » utorak, 12. jun 2012. u 14:15h

Znači nadji što boljeg možeš pa šta bude :D

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 12. jun 2012. u 16:32h

Ta tema je zakljucana koliko se secam iz razloga sto je pokretac teme odustao od kupovine i tvrdio da je taj neki ovlasceni,a jednostavno nije,samo Grand je ovlascen. Tako da te ne brine zasto je zakljucano.

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » utorak, 12. jun 2012. u 17:02h

Duke piše:Znači nadji što boljeg možeš pa šta bude :D
postoji samo jedan najbolji....

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 12. jun 2012. u 22:48h

fancy piše:Oko najboljeg servisa za Ford na široj teritoriji Beograda su mišljenja podeljena.
Neki bi npr. rekli da je to Vukašinović Motors u Surčinu... a i primaju automobile godišta pre 2001 :)
Kamo srece da ih vise od dvoje, ne koji su najbolji, nego da valjaju... Ali nazalost veoma retko :(
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Svaštara“