Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Benzin u Bosni

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
boljidani
Poruka: 85
Član foruma od: petak, 27. feb. 2009. u 17:36h

Benzin u Bosni

Poruka od boljidani » nedelja, 5. jul 2009. u 16:29h

Zna li neko kakav je kvalitet bezolovnog benzina i koja je cena u Bosni? Recimo u Visegradu, posto idem kroz Bosnu na more.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21494
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Benzin u Bosni

Poruka od Markedjani » nedelja, 5. jul 2009. u 16:41h

Duplo bolje gorivo nego kod nas i dosta jeftinije... oko 80 dinara.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

boljidani

Poruka od boljidani » nedelja, 5. jul 2009. u 17:08h

Hvala na informaciji, mnogo mi znaci. Ima li neko iskustva sa gasom u Bosni? Kakav je njegov kvalitet i koja mu je cena?

Iosis
VIP
Poruka: 8417
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 5. jul 2009. u 21:26h

Markedjani piše:Duplo bolje gorivo nego kod nas i dosta jeftinije... oko 80 dinara.
Eh eto ti sad. lol
A mi tamo kazemo da je bolje u Srbiji gorivo. lol

Ako naidjes na OMV ili tako neku poznatiju tu kupuj.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

goja
Poruka: 1186
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h

Poruka od goja » utorak, 7. jul 2009. u 10:31h

ma to se samo prica...nije nista bolje gorivo,cak se naidje na jako lose...gas je dosta jeftin,trenutno je 0.60 km sto ce reci oko 30 din,kvalitet i nije neki... ja sam pola vremena u bosni pola u srbiji i ovo je pouzdana informacija ;) gotovo!

boljidani

Poruka od boljidani » utorak, 7. jul 2009. u 11:08h

Hvala goja, i ta mi informacija mnogo znaci, ustvari najvise, jer je iz prve ruke.

miotis
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 19. jul 2009. u 13:49h

Poruka od miotis » nedelja, 19. jul 2009. u 17:37h

Hajde ako ima neko informaciju odakle je gorivo sto se toci na pumpama u Bosni, neka kaze.
Drugim recima, da li rafinerija u Bosni (Modrica) podmiruje potrebe u lokalu i/ili lokalne pumpadzije imaju slobodu da uvoze odnekle.
Ako uvoze gorivo iz Panceva pa prodaju jeftinije onda do vraga...

U svakom slucaju - niko ne kupuje na pumpama u Loznici (JP, OMV, Lukoil,..) vec svi prelaze most da bi napunili rezervoar preko. Znam iz licnog iskustva.
one life

Iosis
VIP
Poruka: 8417
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 20. jul 2009. u 09:53h

Malo si pomjesao al nema veze nisi daleko, rafinerija nije u Modrici nego u Brodu, al nije ni bitno. Bilo bi lijepo da ta rafinerija radi al nazalost ne radi tako da gorivo koje mi ovamo trosimo neznam odakle stigne samo znam da nije nikagvog kvaliteta (prepuno je sumpora i prljavstine) osim na pumpama koje su na nivou OMV-a.
Neznam od cega i kako to ali kod nas je nekoliko puta u rezervoaru se stvorilo nesto ko zabokrecina.
Ima i privatnika koji imaju i Boze pomozi kvalitetno gorivo, neznam za ostatak BiH ali kod nas u Doboju Bato Petrol ima solidno gorivo i Integra.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » petak, 24. jul 2009. u 09:34h

Ja uvek sipam gorivo u Bosni ( obicno u Zvorniku i Karakaju na Bobar pumpi) i nisam primetio nikakve lose znakove koriscenja. Mnogi ljudi ovde iz Loznice, kao sto kaze kolega, prelaze most i toce gorivo i plin u Bosni. Za plin ne znam kakav je, ali znam da svi pricaju da je bolje gorivo u Bosni. Ja ne sipam kod nas ovde, pa ne znam da li je mozda bolje, mada sumnjam... Uostalom nemam nikakvih problema + cena koja je uvek manja u proseku oko 20+ din 8) ...
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Goran Mond
Poruka: 287
Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
Kontakt:

Poruka od Goran Mond » petak, 24. jul 2009. u 10:08h

Ma sipaj gde je jeftinije,ovde na balkanu je sve isto sranje,pa Toyota nije htela da pusti na nase trziste najnoviju generaciju D4D motora zato sto nemoze da da garanciju na motor.Kazu Diesel ispod svakog kvaliteta,pun supora i ko zna cega.Inace i kradu na pumpama za medalju,necu da imenujem pumpu,al bio mi covek u radnji i kaze odneo da mu sipaju u kanister,kaze na pumpi pokazuje 20 lit a u kanisteru manje od 19,da li je moguce to,ima li neko iskustva sa tim,nikad licno nisam proveravao u litar dal sipaju tacno,pogotovo ne na ovim novim pumpama.

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » petak, 24. jul 2009. u 23:30h

Ja isto mislim da su po kvalitetu goriva pumpe u Srbiji i Bosni skoro iste, sa jako malom razlikom u kvalitetu. Naravno verovatnije je da je nesto bolje gorivo na poznatijim i vecim pumpama, mada ni to nije sigurno :S .
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

boljidani

Poruka od boljidani » četvrtak, 13. avg. 2009. u 02:12h

Vratio sam se sa mora sinoc. I isao i vratio se preko Bosne i Hercegovine. Benzin u Visegradu oko 80 dinara, odlican. Gas, takodje u Visegradu, 42 dinara isti kao kod nas. U Trebinju gas losiji a kosta oko 47 dinara. U crnoj gori gas pokupeo na 0,6 evra a i benzin skoro ista cena kao kod nas ali ga nisam tocio jer je u Bosni jeftiniji.
Pozdrav fordasi

Odgovori

Povratak na „Svaštara“