Sa Fordovima od 1992 bilo je svakojakih avantura, ali ne računam kad je Taunus u zimu 1995. presisao pa sam u Žarkovu (taman bio te večeri kod tadašnje ribe, bilo me blam da se vraćam, kao, auto mi riknuo

) proveo noć u njemu i pred zoru ga upalio
Zadnjih 10ak godina, sve potrebe tog tipa pokriva "moj" servis
Jednom, 2003, sam imao potrebe za tim kad mi je na Mondeu 2 riknuo spoj između poklopca plovka/pumpe i rezervoara (ispod zadnjih sedišta) pa sam ostavljao benzinski trag iza sebe. Taman sam krenuo na more, bilo popodne, predveče (a lepo mi bivša devojka govorila da ne krećemo tako kasno!) i bio na 50ak Km od Beograda. Zvao sam Vukašinoviće i rešenje je bilo da se vratim do Železnika, gde je nešto kasnije došao i Jovan. Kod (čuvenog

) Dragana smo nabavili novi deo, montirali na licu mesta... i posle otišli na večeru

Na more sam ponovo krenuo sutra ujutro.
Pre 2 godine, sa Fiestom, se desilo napuknuće u dovodu za benzin (pod haubom) u trenutku kad sam bio na obilaznici i imao još nekoliko kilometara do odredišta... ne da je smrdeo benzin u kabini, ali sam rizikovao (vozio sam taštu kući i eto, da se tad zapalilo, bila bi to sreća u nesreći

) i stigao gde je trebalo ali, naravno nisam mogao da se vratim kući. Opet sam zvao servis a oni su mi poslali tipa sa šlep dizalicom sa kojim imaju deal i koga uvek zovu ako nekome negde (u Srbiji) stane auto. Čovek došao, odneo auto do servisa nije bilo ni skupo,
čini mi se, 1 evro po kilometru.
Nekoliko puta sam imao telefonske savete, i začudo

je dijagnoza na neviđeno uvek bila tačna
Verujem da tako rade svi normalni servisi
p.s. kad vidim koji je gmaz direktor AMSS ne da nemam želju da budem član nego čak ne bih tu radio ni tehnički sve da ga rade besplatno