Nove saobracajne dozvole, izgledaju zanimljivo...ali sa sobom donose mnogo problema. Da krenem sa onima koji su meni pali na pamet.
Da ne spominjemo ceo dan cekanja u policijskoj stanici.
1. Moram da menjam futrolu za dokumenta, ali gde da drzim zdravstvaenu knjizicu, stari tip vozacke dozvole....

2. Dosta vlasnika vozi automobile na auto gas. Atest se vodi na stare registarske tablice. Do duse, ima broj sasije koji se nalazi na samom atestu, ali i na samoj saobracajnoj pise da je vozilo na benzin-gas.
3. Kada se kupuje polovno vozilo, kako da se zna godina proizvodnje, a da se ne desifruju VIN brojevi. I sta raditi za automobile koji nemaju VIN?
4.Na novim saobracajnim dozvolama nema upisan broj motora. Znamo da nam drzava nije toliko darezljiva.
5.Pominje se neki centralni registar motornih vozila. Da li tamo stoje svi podaci o automobilimai njihovim vlasnicima.
6.Nove polise osiguranja od auto odgovornost, a posebna je polisa za auto stakla...delimicni kasnko...?
7.Zaduzujem tablice 7 godina? Sta to znaci? Pa i predhodne sam platio, pa sam morao da ih vratim. Ko zaradjuje na tonama aluminijuma koji zavrsi na reciklazi?

8.Da li ce kamere koje se postavljaju na sve strane moci da razlikuju moje Ž od necijeg Z ? (saznacu verovatno)
9.I ako ja ne zelim u EU, da li to znaci da ce opet da menjamo tablice...ili ce se nalepnice zvezdica kupovati posebno?
10. Licna karta je sa cipom, da bih lakse menjao mesto prebivalista, na njoj ne pise adresa. A zasto onda pise na saobracajnoj dozvoli ?
11. Da li je u opste osoba koja je smislila ovo menjanje sistema koji je sasvim dobro radio normalna?
Molim da odgovori budu dosledni ozbiljnosti ovog foruma. Sve vulgarnosti ce biti strogo cenzurisane