Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

PREDSTAVLJANJE ČLANOVA - Ukratko, šta i kako?

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Avatar korisnika
FCS Team
Poruka: 40
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 06:37h

PREDSTAVLJANJE ČLANOVA - Ukratko, šta i kako?

Poruka od FCS Team » nedelja, 12. okt. 2008. u 16:37h

Dobro došli na FCS forum!

U odeljku "Predstavljanje članova" ćete napraviti svoje prve korake u korišćenju ovog foruma. Kao što mu ime i govori, ovo je deo koji je namenjen samo i jedino predstavljanju naših novih članova.

Svoja pitanja i nedoumice oko korišćenja i održavanja vozila, detaljnije predstavljanje vozila u vašem posedu - kao i svaki drugi doprinos diskusijama - imaćete prilike da date na drugim mestima na forumu.
:)

Svaki novopridošli član treba ovde da otvori svoju, novu temu, i da se u njoj predstavi navođenjem svog pravog imena i mesta odakle nam dolazi.

Nije potrebno da navodite prezime, ime roditelja, matični broj ili veličinu cipela... Jednostavno, predstavite se kao što bi to bio slučaj kada uđete u nečiju kuću, ili kada se upoznajete sa novim društvom - što ovde i činite! Smatramo da su svi članovi foruma deo jednog proširenog kruga prijatelja i poznanika, uvek otvorenog za nove ljude, lepa iskustva i dragocene trenutke druženja, kako u "virtuelnoj realnosti" Internet foruma, još i više "uživo", na čestim klupskim okupljanjima.

Lokacija je korisna informacija, jer nudi priliku da se članovi iz istog mesta lokalno povežu i druže, a ostalima omogućava da daju adekvatan savet ako poznaju lokalne prilike... Nema puno smisla savetovati nekome iz Pirota da ide u servis koji se nalazi u Somboru, zar ne?

Ako ste u nedoumici kako se predstavljanje obavlja -- pogledajte neke teme koje su otvarali članovi pre vas, sve će vam se samo objasniti. Uzgred, kao mala napomena: imajte na umu da se ove teme dobrodošlice posle nekog vremena "zaključavaju", jer i ne treba da ostaju beskonačno otvorene; nema razloga za paniku kada se to desi, to je normalno. thumbsuph

Ako to niste već uradili, možda je sada zgodan trenutak da pogledate i Pravilnik foruma, u kome ćete naći važne informacije o uobičajenom načinu korišćenja foruma.

Zdravo, kako ste! Mi smo Ford Club Serbia, a vi...?

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“