Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Nivo ulja se povećava

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Goran1971
Poruka: 5
Član foruma od: utorak, 8. okt. 2024. u 10:42h

Nivo ulja se povećava

Poruka od Goran1971 » utorak, 8. okt. 2024. u 11:58h

Pozdrav svima na forumu! Imam kugu 2009. 136 ks od maja meseca je kod mene. Dva puta mi je do sada povećala nivo ulja u motoru i upalila crvenu grešku. Dijagnostika je "loš kvalitet ulja" kod obe greške. Kod prve greške obrisana greška, ipak je pali ponovo, zamenjeno ulje i vožnja mesec dana dok nije drugi put upalila crvenu grešku. Ponovo zamena ulji i ovaj put remont pumpe visokog pritiska. Instrukcije majstora:Vozi i prati nivo ulja. Vozim i pratim i vidim sa se pomalo podiže nivo. Eto, ako je još neko ima takvo iskustvo neka mi piše. Pozdrav fordovci!

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21493
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Nivo ulja se povećava

Poruka od Markedjani » utorak, 8. okt. 2024. u 14:50h

Pozdrav Gorane, ovo je deo koji je namenjen za predstavljanje novih članova, nije namenjen za tehnička pitanja.

Kroz nick na forumu skapirali smo da se zoveš Goran, još da kažeš odakle si ili da popuniš lokaciju u podešavanjima profila i manje više si predstavljanje završio.

Posle kad završiš sa tim, svoje pitanje postavi u odgovarajućem podforumu (u tvom slučaju recimo, Kvarovi i popravke) i temu nazovi u skladu sa problemom i u nazivu teme i napiši o kom modelu forda se radi, godište i motor.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“