Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav!

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Цвеле
Poruka: 8
Član foruma od: subota, 5. mar. 2022. u 16:48h

Pozdrav!

Poruka od Цвеле » subota, 5. mar. 2022. u 17:05h

Ćao svima, ja sam David trenutno posedujem Fiestu Mk6(5), iako je 2022. Godina, svi Forumi polako izumiru, ali nadam se da će se uvek neko naći da odgovori na neko pitanje u vezi nekog problema ili posavetuje u vezi nečeg.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Auto je relativno svež, za mene, uzet pre ne više od godinu dana, tako da sam ga tek upoznao, pre njega sam vozio Ka Mk1 takodje 1.3i sa kojim sam i više nego zadovoljan, Fiesta je u mojim mislima ide ka nekom clean black-out izgledu, ništa upadljivo, ništa previše, ne bih toliko radio na motoru koliko na estetici jer ne znam koliko mogu izvući od 1.300 kubika i 44kw bez nekih ozbiljnijih prepravki, mlad sam, tako da, ovo je sasvim dovoljno za moje potrebe i poštuje sve zakonske regulstive kod nas.
Na autu je odradjen neki starter pack što se tiče našeg područja, folije nazad do tehničkog(😬) nakon čega će radi estetike možda biti i na prednjoj strani da upotpune liniju, planiram da sive lajsne koje se nalaze sa strane, na gepeku i na donjem delu branika ofarbam iz sive u crnu podlogu ili eventualno u boju auta.
Sve je vraćeno na fabrički i funkcionalan stadium, od sijalica do nekih najapsurdnijih stvari.

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8365
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: Pozdrav!

Poruka od FM III » nedelja, 6. mar. 2022. u 02:46h

:dd1: na FCS!
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Lale