Pozdrav
-
- Poruka: 30
- Član foruma od: nedelja, 5. dec. 2021. u 20:46h
Pozdrav
Pozdrav svima!
Zovem se Uros, rodjen, zivim, i radim u Beogradu.
Skoro sam postao vlasnike Forda Sierra 2.0 CLX, a kao neko ko voli kola iz tog perioda, vrlo brzo mi se dopao, s obizorom na to da ima 180,000km na satu, sve papire od prvog dana zajedno sa Nemackom saobracajnom dozvolom odakle je i uvezen 2010. godine, a dok nije dosao u moje vlasnistvo bio je kod svega 1 jedinog coveka.
Ono sto me je najvise privuklo pored urednosti istorije celog auta i toga da nikad nije udaran, kilometraze, i prve boje, jeste da auto ima stakleni siber, servo, abs, centralno zakljucavanje, pa cak i sper.
Uz auto, dobio sam set originalnih RS branika i sajtni, nazalost ne Cosworth, vec "RS Accessories" branika i sajtni, kao i louver za zadnje staklo.
Odmah sam znao da ce taj auto biti dobar projekat.
Odrastajuci u 2000-im, nije mi mogao promaci reli kao disciplina na trkama, i jedan od meni najupecatljivih automobila je bio Ford Sierra Sapphire Cosworth. U ulicnoj verziji naizgled dosadan auto sa tajnom. Rodila se ideja da se od Sierre napravi replika Coswortha, i da se 2.0 DOHC motor sto je moguce vise iskoristi, i napravi zabavan auto za svaki dan.
Uskoro vise detalja!
Zovem se Uros, rodjen, zivim, i radim u Beogradu.
Skoro sam postao vlasnike Forda Sierra 2.0 CLX, a kao neko ko voli kola iz tog perioda, vrlo brzo mi se dopao, s obizorom na to da ima 180,000km na satu, sve papire od prvog dana zajedno sa Nemackom saobracajnom dozvolom odakle je i uvezen 2010. godine, a dok nije dosao u moje vlasnistvo bio je kod svega 1 jedinog coveka.
Ono sto me je najvise privuklo pored urednosti istorije celog auta i toga da nikad nije udaran, kilometraze, i prve boje, jeste da auto ima stakleni siber, servo, abs, centralno zakljucavanje, pa cak i sper.
Uz auto, dobio sam set originalnih RS branika i sajtni, nazalost ne Cosworth, vec "RS Accessories" branika i sajtni, kao i louver za zadnje staklo.
Odmah sam znao da ce taj auto biti dobar projekat.
Odrastajuci u 2000-im, nije mi mogao promaci reli kao disciplina na trkama, i jedan od meni najupecatljivih automobila je bio Ford Sierra Sapphire Cosworth. U ulicnoj verziji naizgled dosadan auto sa tajnom. Rodila se ideja da se od Sierre napravi replika Coswortha, i da se 2.0 DOHC motor sto je moguce vise iskoristi, i napravi zabavan auto za svaki dan.
Uskoro vise detalja!
Poslednja izmena: Lanky_bastard, na dan petak, 25. feb. 2022. u 23:02h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21504
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Pozdrav
Samo još reci odakle si i kako se zoveš, na taj način je kompletirano predstavljanje
Kad budeš završio sa predstavljanjem, predstavi obavezno Sierru
p.s nije šteta što je RS opcioni paket, meni je on lepši od Cosworth paketa (minus zadnji spojler na gepeku, lepši je i upečatljiviji na Sapphire Cosworthu)

Kad budeš završio sa predstavljanjem, predstavi obavezno Sierru

p.s nije šteta što je RS opcioni paket, meni je on lepši od Cosworth paketa (minus zadnji spojler na gepeku, lepši je i upečatljiviji na Sapphire Cosworthu)

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 30
- Član foruma od: nedelja, 5. dec. 2021. u 20:46h
Hvala ti sto si me usmerio, ne znam sta mi bi da ne kazem ni kako se zovem hahahhaa
Meni licno je Cosworth truncicu lepsi jer je ceo branik sa maglenkama, RS opcioni je podbranik koji moram da kacim na postojeci, i bez maglenki je, svakako, lepa a retka stvar i definitivno ce lepo stajati na autu
Meni licno je Cosworth truncicu lepsi jer je ceo branik sa maglenkama, RS opcioni je podbranik koji moram da kacim na postojeci, i bez maglenki je, svakako, lepa a retka stvar i definitivno ce lepo stajati na autu

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21504
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Pa kad nemaš verziju sa rupama za maglenke 
Eto ti mala inspiracija kako to izgleda kad je sve spakovano

Eto ti mala inspiracija kako to izgleda kad je sve spakovano

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8365
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Pošto se ovde samo predstavlja tema će se automatski zaključati posle izvesnog vremena, zato otvori predstavi svoj auto i nastavi tamo da pišeš jer je šteta da se propuste neki detalji oko održavanja i unapredjenja tvog auta

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2783
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h