Pozdrav
Imam problem sa instrument tablom fiesta 2009 god.
U toku voznje samo mi se spuste sve kazaljke, ugasi se svjetlo, radio.. motor normalno radi. Ne pali se lampica od akumulatora.
Bila sam kod majstora, zamijenio je regler i diodne plocice, ali to mi nije rijesilo problem. Stavila sam drugi akumulator ali opet se isto desava.
Instrument tabla fiesta 2009
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21504
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Instrument tabla fiesta 2009
Ovo je deo namenjen isključivo za predstavljanje novih članova.
Ok, po nicku pretpostavljamo da se zovete Jovana, još da nam kažete odakle ste zarad lakše komunikacije i vaše predstavljanje je završeno.
Potom vaše pitanje postavite u odgovarajućem podforumu, u vašem slučaju bi to bilo "Kvarovi i popravke", potom otvorite novu temu sa svedenim nazivom koji je u skladu sa problemom i u nazivu navedite model Forda, motor i godište istog.
Ok, po nicku pretpostavljamo da se zovete Jovana, još da nam kažete odakle ste zarad lakše komunikacije i vaše predstavljanje je završeno.
Potom vaše pitanje postavite u odgovarajućem podforumu, u vašem slučaju bi to bilo "Kvarovi i popravke", potom otvorite novu temu sa svedenim nazivom koji je u skladu sa problemom i u nazivu navedite model Forda, motor i godište istog.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!