Pozdrav za sve članove. Vozim mondea već dugi niz godina .imao sam 2008,2005 i od skoro 2011 restailing. Obožavam forda i tako će ostati. Ali od pre mesec dana imam i problem ,naime dnevna svetla su mi ostala nakon gašenja auta upaljena,istrošila akumulator.skinuo ga i napunio problem ostao.odneo kod majstora on mi navodno rešio,ali posle njga mi nije radio senzor kiše i senzor za kratko svetlo.odneo na reklamaciju i sad mi auto stoji već mesec dana kod njega i totalno je pobrljavio kompijuter stalno ispisuje greške razne i ovaj kuka nezna šta da radi.zna li neko šta bi moglo da bude i ima li neko neki savet,ja više neznam šta da radiim,od običnih svetala sam u situaciji da imam djubre od auta.
Ja se izvinjavam ali nisam uspeo da se predstavim.pa ću to učiniti ovako. Ja sam Boris Stančić iz zrenjanina ,hvala na primanju u klub
Od dnevnih svetala do pokvarenog kompijutera
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2021. u 02:05h
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4931
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Re: Od dnevnih svetala do pokvarenog kompijutera
Dobrodošao na FCS. Ovo je tema namenjena za predstavljanje koju uglavnom niko ne čita a i zaključava se posle nekog vremena. Tvoje pitanje možeš postaviti u odgovarajućem delu foruma.
Послато са Poco x3 помоћу Тапатока
Послато са Poco x3 помоћу Тапатока
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2784
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2021. u 02:05h
Re: Od dnevnih svetala do pokvarenog kompijutera
Pozdrav za sve članove. Vozim mondea već dugi niz godina .imao sam 2008,2005 i od skoro 2011 restailing. Obožavam forda i tako će ostati. Ali od pre mesec dana imam i problem ,naime dnevna svetla su mi ostala nakon gašenja auta upaljena,istrošila akumulator.skinuo ga i napunio problem ostao.odneo kod majstora on mi navodno rešio,ali posle njga mi nije radio senzor kiše i senzor za kratko svetlo.odneo na reklamaciju i sad mi auto stoji već mesec dana kod njega i totalno je pobrljavio kompijuter stalno ispisuje greške razne i ovaj kuka nezna šta da radi.zna li neko šta bi moglo da bude i ima li neko neki savet,ja više neznam šta da radiim,od običnih svetala sam u situaciji da imam djubre od auta.