Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Od dnevnih svetala do pokvarenog kompijutera

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
VivaBoris
Poruka: 1
Član foruma od: sreda, 6. jan. 2021. u 02:05h

Od dnevnih svetala do pokvarenog kompijutera

Poruka od VivaBoris » sreda, 6. jan. 2021. u 02:19h

Pozdrav za sve članove. Vozim mondea već dugi niz godina .imao sam 2008,2005 i od skoro 2011 restailing. Obožavam forda i tako će ostati. Ali od pre mesec dana imam i problem ,naime dnevna svetla su mi ostala nakon gašenja auta upaljena,istrošila akumulator.skinuo ga i napunio problem ostao.odneo kod majstora on mi navodno rešio,ali posle njga mi nije radio senzor kiše i senzor za kratko svetlo.odneo na reklamaciju i sad mi auto stoji već mesec dana kod njega i totalno je pobrljavio kompijuter stalno ispisuje greške razne i ovaj kuka nezna šta da radi.zna li neko šta bi moglo da bude i ima li neko neki savet,ja više neznam šta da radiim,od običnih svetala sam u situaciji da imam djubre od auta.
Ja se izvinjavam ali nisam uspeo da se predstavim.pa ću to učiniti ovako. Ja sam Boris Stančić iz zrenjanina ,hvala na primanju u klub

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4931
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Re: Od dnevnih svetala do pokvarenog kompijutera

Poruka od Djole » sreda, 6. jan. 2021. u 15:06h

Dobrodošao na FCS. Ovo je tema namenjena za predstavljanje koju uglavnom niko ne čita a i zaključava se posle nekog vremena. Tvoje pitanje možeš postaviti u odgovarajućem delu foruma.

Послато са Poco x3 помоћу Тапатока

:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2784
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » sreda, 6. jan. 2021. u 20:16h

Slika
Slika Slika

VivaBoris
Poruka: 1
Član foruma od: sreda, 6. jan. 2021. u 02:05h

Poruka od VivaBoris » petak, 8. jan. 2021. u 14:10h

Pozdrav za sve članove. Vozim mondea već dugi niz godina .imao sam 2008,2005 i od skoro 2011 restailing. Obožavam forda i tako će ostati. Ali od pre mesec dana imam i problem ,naime dnevna svetla su mi ostala nakon gašenja auta upaljena,istrošila akumulator.skinuo ga i napunio problem ostao.odneo kod majstora on mi navodno rešio,ali posle njga mi nije radio senzor kiše i senzor za kratko svetlo.odneo na reklamaciju i sad mi auto stoji već mesec dana kod njega i totalno je pobrljavio kompijuter stalno ispisuje greške razne i ovaj kuka nezna šta da radi.zna li neko šta bi moglo da bude i ima li neko neki savet,ja više neznam šta da radiim,od običnih svetala sam u situaciji da imam djubre od auta.

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“