Pozdrav, novi sam na forumu i nisam znao pravila. Zahvaljujem se Bojanu M. sto me je uputio.

Zovem se Slobodan Loncar, zivim u Subotici u naselju Mali Bajmok. 93-e sam godiste. Vozim Ford Sierru CLX i veliki sam Ford "Lover".

Nadam se da cu upoznati nekoga iz mog grada ili okoline slicnog meni, a i ljude koji su radili sa Sierrama radi pomoci.

Bio sam registrovan na mnogim forumima, ali nisam mnogo ostao aktivan, jer me nije privlacilo nesto. Nadam se da ce ovde biti drugacija situacija!

Po zanimanju sam Vozac, buducnost ce mi biti voznja slepera itd... Mada se ne zurim jer sam prosle godine zavrsio srednju skolu. Okruzen sam drustvom ljubitelja automobila i svako ima svoj ukus, koji postujem. Nikada necu ismevati neciji ukus, jer znam kako je voleti i ziveti za odredjenu "Marku".

Forda imamo jos od 2005-e godine. 91' godiste je, prvi put registrovan 96-e. Motor mu je klasican DOHC 2.0 16v sa 120ks. Planiram da idem na nesto jace (oko 220-250ks) iako ide na gas... Posto nemam puno iskustva u mehanici svaka pomoc kao savet ce mi dobro doci, ali dobro, o tome mozemo u temi mehanike.

Sledece godine se nadam da cu uzeti Sierru Cosworth (Sapphire). Jer planiram buducnost u Nemackoj ili Francuskoj. Vozaci uvek lako nadju posao.

To bi bilo to, da vise ne davim. Nastavicemo na drugim temama nadam se. Build Tough Ford !