Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav matke

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
MatkE92
Poruka: 14
Član foruma od: utorak, 1. jan. 2013. u 14:33h

Pozdrav matke

Poruka od MatkE92 » utorak, 1. jan. 2013. u 15:37h

Pozdrav forumaši , ja sam Uroš i iz BG-a sam , i naime neki dan me je zvao cale da mi kaze da dodjem za valjevo da vidim neka kola , lik mu duguje 900€ i rekao kao da može da mu da kola posto para nema(kao sto sad niko nema), cale mi rekao da njemu ta kola ne trebaju i da ako ja hocu da ih uzmem da dođem u Valjevo da ih vidim i da je u pitanju Ford Probe 1994.god. plave metalik boje.
I ja sta cu malo pogledao po netu , auto izgleda ok , lep autic , ja se uputim tamo stignem odem sa caletom , natocimo benzina na pumpi i stizemo do kola i ja reko AUU , kad ga vidis uzivo BRUKA auto nizi a dugacak gledam ga spolja dok lik ne donese kluceve da ga upalimo i vidim da spolja ima da se radi i to dosta , tipa zadnji branik je ispucao ispod gepeka i vidi se njegova prva boja ljubicasta , zatim hauba i desno krilo oljustila se farba sa istih i prednji branik je "spao" malo pobegao u desnu stranu (bas malo ali ja sam picajzla) , sipamo corbe u forda, stize lik i ja ga otkljucavam a ono kakva sedista BRATEE , koliko lep oblik sedista i kako udobna sedista UFF , zatim upalimo ga a on prede ( U pitanju je Ford Probe 2.5 V6 24V) kako lep zvuk to je tek prica , kao sam izasao na pravinu ono leti (163ks) i cuje se prelepo , ipak je to V6 motor. Tako da posto je cale automehanicar i autoelektricar, a stric farbar , zadao sam im spisak od 20 stavki sta sve da mi srede na kolima da bi bili FULL da pucaju vratovi :)

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Re: Pozdrav matke

Poruka od sasa_f1 » utorak, 1. jan. 2013. u 15:48h

:dd1:
Zanimljiva prica. Svidja mi se to sto neces imati mnogo muke oko sredjivanja, tj majstora.
Predstavi auto u takvom stanju u kakvom jeste u temi "Automobili clanova" pa da pratimo kako radovi napreduju. Sve najbolje. :ford:

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 1. jan. 2013. u 16:08h

šta je bre ovo, i treći Matke na forumu... :rotfl:
:dd1:
Slika

MatkE92

Poruka od MatkE92 » utorak, 1. jan. 2013. u 16:27h

Hahaha , ma nas Matica ima koliko neces :) Dobro je i da je samo 3 da i nije vise. Ma prica je neces verovati , isao sam sad za vikend tamo imao 200din. u dzepu seo na voz i pravo za Valjevo i vrati se za 100 :) A za gorivo je imao cale i to je sve , nisam imao za dorucak sutradan , ali zato sam imao da stisnem papucicu do patosa :)

MatkE92

Poruka od MatkE92 » utorak, 1. jan. 2013. u 16:30h

sasa_f1 piše::dd1:
Zanimljiva prica. Svidja mi se to sto neces imati mnogo muke oko sredjivanja, tj majstora.
Predstavi auto u takvom stanju u kakvom jeste u temi "Automobili clanova" pa da pratimo kako radovi napreduju. Sve najbolje. :ford:
Postavio sam sad sve na tu temu i slike neke (jes da nisu njegove al ajd)
Pa mislim da je u danasnje vreme to najveca usteda sto imam mehanicara "u kuci"(ali nije u kuci posto su moji razvedeni a ja ostao kod mame u bg-u) , ali svakako sta god mi zatreba imam pomoc posto cale cesto dolazi do bg-a

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2789
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 1. jan. 2013. u 21:15h

Slika
Slika Slika

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h